Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Shameless (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.
dinsdag, 11:00
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie komedieseries. Van maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
ma 23 december
17
John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.
vr 22 november
Tom Clancy's Jack Ryan, 4 Blocks, Shameless (US), Rick and Morty, The Crown, Ray Donovan deze en nog meer series die in november van start zullen gaan
wo 30 oktober
1
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
zo 20 oktober
Antwoorden van drie prijsvragen, trailers en datum van onder andere Atypical, Lost in Space (2018) en Marvel’s Runaways. Dit en meer in het weekoverzicht van 30 september tot en met 6 oktober.
7 okt 2019
Shameless (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. Momenteel wort gewerkt aan het tiende seizoen.
2 okt 2019
3
NBCUniversal heeft de naam van de nieuwe streamingdienst onthuld: Peacock. En er is bekend gemaakt welke series de nieuwe dienst gaat maken en streamen. Battlestar Galactica is daar één van.
18 sep 2019
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
16 sep 2019
2
Showtime heeft begin dit jaar aangekondigd dat de komedieserie Shameless (US) een tiende seizoen krijgt.
14 sep 2019
Milo Ventimiglia waagt de grote sprong naar USA Network. De This Is Us alumni zal in de huid kruipen van Evel Knievel.
7 sep 2019