Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Shameless krijgt elfde en laatste seizoen bij Showtime

Shameless (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.

Frank Gallagher (William H. Macy) is de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. Als Frank niet het beetje geld wat ze hebben, aan het opdrinken is, ligt hij bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn toch erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.

Tijdens de TCA wintertour is gisteren aangekondigd dat Shameless (US) nog een elfde seizoen krijgt, dat zal dienen als het laatste seizoen van de veel geprezen serie. Gary Levine, President of Entertainment bij Showtime Networks, zei: "De personages in Shameless (US) hebben Showtime-kijkers meer laten lachen en huilen dan enig ander programma in onze geschiedenis. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen van de Gallaghers, hebben we het volste vertrouwen in het vermogen van showrunner John Wells, zijn schrijversteam en de geweldige cast om onze serie tot een passend einde te brengen."

Vorige aflevering
Location, Location, Location
10x11
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 11:00
De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Awkwafina is Nora from Queens, Tosh.0, Insecure, JETT, Warrior (2019), Sorry For Your Loss, Limetown, Dollface en Wu-Tang: An American Saga en The World According to Jeff Goldblum. Deze en meer series in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 januari.
Vandaag, 09:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Gisteren, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Gisteren, 11:00