Shameless (US)

8.4 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Shameless krijgt elfde en laatste seizoen bij Showtime

Shameless (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.

Frank Gallagher (William H. Macy) is de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. Als Frank niet het beetje geld wat ze hebben, aan het opdrinken is, ligt hij bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn toch erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.

Tijdens de TCA wintertour is gisteren aangekondigd dat Shameless (US) nog een elfde seizoen krijgt, dat zal dienen als het laatste seizoen van de veel geprezen serie. Gary Levine, President of Entertainment bij Showtime Networks, zei: "De personages in Shameless (US) hebben Showtime-kijkers meer laten lachen en huilen dan enig ander programma in onze geschiedenis. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen van de Gallaghers, hebben we het volste vertrouwen in het vermogen van showrunner John Wells, zijn schrijversteam en de geweldige cast om onze serie tot een passend einde te brengen."

Vorige aflevering
"Gallavich!"
10x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
CBC heeft een viertiende seizoen van de Canadese familie dramaserie Heartland aangekondigd, het seizoen wordt eind dit jaar verwacht.
Vandaag, 09:00