Shameless (US)

8.4 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Shameless krijgt elfde en laatste seizoen bij Showtime

Shameless (US) is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Showtime. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.

Frank Gallagher (William H. Macy) is de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. Als Frank niet het beetje geld wat ze hebben, aan het opdrinken is, ligt hij bewusteloos op grond. Maar de kinderen hebben hun weg gevonden om op te groeien zonder hem. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn toch erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.

Tijdens de TCA wintertour is gisteren aangekondigd dat Shameless (US) nog een elfde seizoen krijgt, dat zal dienen als het laatste seizoen van de veel geprezen serie. Gary Levine, President of Entertainment bij Showtime Networks, zei: "De personages in Shameless (US) hebben Showtime-kijkers meer laten lachen en huilen dan enig ander programma in onze geschiedenis. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen van de Gallaghers, hebben we het volste vertrouwen in het vermogen van showrunner John Wells, zijn schrijversteam en de geweldige cast om onze serie tot een passend einde te brengen."

Vorige aflevering
“Gallavich!”
10x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2