Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Shameless (US) begin december in première

Het elfde seizoen van Shameless (US) gaat begin december in première bij Showtime. Het seizoen zal ook de laatste van de Amerikaanse dramedyserie zijn.

Vorig jaar maakte Showtime bekend dat er een einde zal komen aan hun langstlopende serie. Het netwerk kondigde het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) aan. In 2011 werd de eerste aflevering van de serie uitgezonden. Het is nu bekend dat dat laatste seizoen 6 december in première gaat bij Showtime. Het is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan.


Shameless (US)

Shameless (US) draait om Frank Gallagher, de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. De kinderen hebben hun eigen weg gevonden om op te groeien. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte. De serie werd gebaseerd op de gelijknamige serie uit het Verenigd Koninkrijk, Shameless.
Vorige aflevering
Do Not Go Gentle Into That Good....Eh, Screw It
Do Not Go Gentle Into That Good....Eh, Screw It
11x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale gaat eind april in première bij Hulu. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Gisteren, 11:00
1
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
vrijdag, 10:00