Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Shameless (US) begin december in première

Het elfde seizoen van Shameless (US) gaat begin december in première bij Showtime. Het seizoen zal ook de laatste van de Amerikaanse dramedyserie zijn.

Vorig jaar maakte Showtime bekend dat er een einde zal komen aan hun langstlopende serie. Het netwerk kondigde het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) aan. In 2011 werd de eerste aflevering van de serie uitgezonden. Het is nu bekend dat dat laatste seizoen 6 december in première gaat bij Showtime. Het is nog niet bekend uit hoeveel afleveringen het laatste seizoen zal bestaan.


Shameless (US)

Shameless (US) draait om Frank Gallagher, de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. De kinderen hebben hun eigen weg gevonden om op te groeien. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte. De serie werd gebaseerd op de gelijknamige serie uit het Verenigd Koninkrijk, Shameless.
Vorige aflevering
"Gallavich!"
10x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Gisteren, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Gisteren, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Gisteren, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Gisteren, 13:00
4
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Gisteren, 12:00
2