Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vier Warner Bros TV serie weer in productie

Vier Warner Bros TV serie weer in productie

Na de coronavirus productie stop gaan vier series van Warner Bros TV weer in productie. De productie van Lucifer kan onder andere weer van start.
Begin dit jaar werd de productie van alle series stilgelegd door de gevolgen van het coronavirus. Langzaamaan kunnen er gelukkig steeds meer producties worden opgepakt. Zo ook de producties van Shameless (US), Animal Kingdom, Lucifer en Batwoman van Warner Bros TV. Volgens het Amerikaanse medium Deadline streeft Warner Bros er naar om aan het einde van september weer twintig series in productie te hebben.

De productie van het elfde en daarmee ook laatste seizoen van Shameless (US) van de zender Showtime wordt opgepakt. De cast en crew van Animal Kingdon van de zender TNT kunnen gaan beginnen met de opnames van het vijfde seizoen. De Netflix-serie Lucifer kan de opnames van het vijfde seizoen oppakken en de laatste aflevering van het seizoen draaien. Daarnaast zullen ze starten met de productie van het zesde, tevens laatste seizoen van de misdaadserie. De productie van het tweede seizoen van de The CW serie Batwoman is al begonnen.


Lucifer
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten