Shameless (US)

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen Shameless (US)

Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.

Het laatste seizoen van Shameless (US) gaat 6 december in première bij Showtime. Het netwerk heeft nu een trailer uitgebracht voor het laatste seizoen. Shameless (US) ging in 2011 in première en zal dus eindigen met het aankomende elfde seizoen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige serie uit het Verenigd Koninkrijk, die van 2004 tot en met 2013 werd uitgezonden. Shameless (US) draait om Frank Gallagher, de trotse vader van zes slimme en zelfstandige kinderen die zonder hem waarschijnlijk beter af waren. De kinderen hebben hun eigen weg gevonden om op te groeien. The Gallaghers tonen geen greintje respect, zijn erg innemend, bijzonder veerkrachtig en kennen geen enkele schaamte.

Vorige aflevering
NIMBY
11x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
30 nov 2020 19:55 -
Zin in
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01