Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor laatste seizoen Servant

De trailer van het vierde seizoen van Servant belooft een episch einde van de door M. Night Shyamalan geregisseerde horrorserie.

De trailer van het aankomende finaleseizoen van Servant belooft een epische afsluiting van de serie. Het verhaal van het horrordrama, gecreëerd door Tony Basgallop en gerund door M. Night Shyamalan, draait om een stel uit Philadelphia dat een oppas inhuurt om voor hun zoontje Jericho te zorgen. Al snel wordt onthuld dat Jericho een pop is die bedoeld is om het paar te helpen een groot verlies te verwerken. Maar zoals kijkers zullen beamen, is dat verre van het raarste aan Servant.

Servant

Het vreemdste aspect van de Apple TV+ serie en zijn drijvende kracht, is de oppas zelf. Leanne, gespeeld door actrice Nell Tiger Free (Too Old To Die Young), die hiermee doorbreekt, is geëvolueerd van een stille en ogenschijnlijk zachtmoedige jonge vrouw tot een bedreiging met potentieel ongekende kracht. Haar evolutie weerspiegelt het traject van Servant zelf, aangezien de show is veranderd van een relatief bekende horrorsaga naar een van de meest stille verontrustende drama's die momenteel worden gestreamd. Het laatste seizoen, dat nu een startdatum heeft, zal voortbouwen op die reputatie.

Apple TV+ heeft nu de trailer van het laatste seizoen van Servant onthuld, met het laatste hoofdstuk van de show dat op 13 januari debuteert en uit tien afleveringen bestaat. De trailer keert terug naar het begin van het verhaal, wanneer Sean Turner (Toby Kebbel, Black Mirror) Leanne voor het eerst inhuurt om op de poppenbaby te passen. Het laat ook zien hoe het verdriet van Dorothy (Lauren Ambrose, Yellowjackets) de dynamiek bemoeilijkt, door de grootste momenten van Servant loopt en vervolgens eindigt met de belofte van een epische afsluiting van de serie.

Het vierde seizoen lijkt te beloven dat Servant de grote cliffhangers zal oppikken waar kijkers sinds het einde van het vorige seizoen over moesten nadenken. Leanne had Jericho, die nu een levend kind is, ontvoerd uit het huis van Turner. Dorothy raakte ondertussen in coma en had de zorg nodig van Sean en haar jongere broer Julian (Rupert Grint, Sick Note). Terwijl dit alles zich ontvouwt, begint Leanne een oorlog tegen de Kerk van de Kleine Heiligen. Dat groeit uit tot een strijd die de Turners, hun buurt en heel Philadelphia bedreigt.

Maar zelfs met dit allemaal beloofd de show dat het enkele van zijn grootste mysteries zal beantwoorden, zoals de vraag naar de ware identiteit van Leanne. Nu de start van het finaleseizoen nog een paar maanden duurt, kunnen nieuwsgierige kijkers Servant nog gaan inhalen voordat de laatste reeks afleveringen uitkomt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Fallen
Fallen
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Servant