Servant

7.3 / 10
31 min
Drama, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_BlackBiker
5.5
20 dec 2019 14:56 - 22 sep 2021 04:49
Ik denk dat ik deze serie verder laat varen.
We zijn inmiddels bij aflevering 6 en gebeurd domweg helemaal niets in deze serie. Het lijkt traag ergens naar op te bouwen, maar de verschillende personages zijn dusdanig oninteressant dat het mij eigenlijk niet echt meer kan boeien waar dit naar toe gaat.

Jammer, ik had meer gehoopt van een serie van M. Night Shyamalan.
Aan de andere kant is dat wellicht ook wat naïef geweest, want heel veel goeds is er na The Sixth Sense en Unbreakable (en misschien Wayward Pines nog) niet echt meer uit zijn handen gekomen....
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Rayuka
16 jan 2021 20:14
Zit inmiddels in aflevering 8 en sluit me hierbij aan. Helemaal niet echt spannend en erg rommelig.
Reageer
avatar_Alive76
5.3
19 maa 2022 10:51 -
Deze serie lang het voordeel van de twijfel gegeven maar na bijna 3 hele seizoenen geef ik er toch de brui aan. Het kabbelt allemaal maar een beetje voort zonder dat er enige richting lijkt te zijn. Kebbell lijkt weinig geinteresseerd iets van zijn rol te maken, Ambrose is bij vlagen ok over de top. Alleen Rupert Grint is consistent.
Reageer
avatar_HereIsTom
8
04 maa 2020 20:11 -
Best een mooie en serie met een bijzonder verhaal!
Reageer
avatar_latevogel
8
08 apr 2021 01:01 - 08 apr 2021 01:07
Een prachtige serie waarin steeds het verhaal iets verder gaat en aan het eind van iedere aflevering een "cliffhanger" zit. Je wilt eigenlijk doorkijken maar dan moet je wel ruim 10 uur de tijd hebben voor de twee seizoenen. We hebben een paar reacties gezien dat er niet veel gebeurd en dat het rommelig is. Helaas worden niet voor deze mensen alleen series gemaakt waarin vanaf minuut 1 iedere 5 minuten een actiescène voorkomt. Zelf houden wij meer van een opbouwend verhaal waarbij nu en dan iets prijs wordt gegeven.
Het laatste deel laat de mogelijkheid open om met een vervolg te komen.
We zijn in afwachting!
Onze waardering? Een 8!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Servant