Scream Queens

7.2 / 10
45 min
Horror, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
Danique van der Voorn geeft "Scream Queens - Eerste aflevering" een 6.5.
Geschreven door Danique van der Voorn op 18 februari 2016.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Scream Queens - Eerste aflevering

Vooral de haat en het gegil van de meisjes maakt de serie zo lekker typisch overdreven Amerikaans.


Van de makers van Glee en American Horror story, een bizarre combinatie die misschien nog wel eens kan gaan werken. Aan de cast kan het in ieder geval niet liggen. Met in de hoofdrol Chanel Oberlin (Emma Roberts, Wild Child) en Grace Gardner (Skyler Samuels, The DUFF) zet Scream Queens al twee top actrices neer. Al vanaf moment één merk je sterk de invloed van Glee in de eerste aflevering. Daarnaast valt ook direct het kwartje waarom American Horror Story erbij komt kijken. Op maffe en gruwelijke wijze worden er mensen vermoord.

De meisjes van Kappa House zijn op zoek naar nieuwe leden. Onder leiding van Chanel Oberlin is er een strenge selectie. Alleen de mooiste en rijkste meiden mogen in het huis komen. Maar als de Decaan Dean Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis, Freaky Friday) besluit om het huis voor iedereen toegankelijk te maken, gaat het mis. Grace Gardner besluit om ook bij het huis te gaan en ontdekt hier alle bizarre dingen die in het huis rondgaan. Niet lang daarna is daar de eerste moord en het zal zeker niet de laatste zijn.

Andere bekende acteurs die een rol hebben zijn Lea Michele, Glen Powell, Diego Boneta en Keke Palmer. Daarnaast zijn er zelfs een paar gastrolletjes voor Nick Jonas en Ariana Grande geweest. Een cast waar je dus u tegen zegt.

De serie is op en top een meidenserie. Grapjes, die eigenlijk vreselijk zijn, die vooral vrouwen zullen begrijpen. Natuurlijk mag ook de liefde niet ontbreken, waardoor de serie eigenlijk weer een tikje voorspelbaar wordt. Vooral de haat en het gegil van de meisjes maakt de serie zo lekker typisch overdreven Amerikaans.

Positief aan de serie is toch wel dat je er totaal niet bij hoeft na te denken. Een makkelijke serie om even tussendoor te kijken lijkt het wel. Prima om er dus af en toe bij te pakken. Aflevering één geeft al direct weer hoe de rest van het seizoen er waarschijnlijk uit gaat zien. Veel moord, liefde en een klein beetje spanning, want wie is nou de rode duivel?

Scream Queens is verre van een hoogstandje, toch heeft de serie iets waardoor je erg graag door wil kijken en je na aflevering één vrijwel direct aflevering twee aanklikt.
Volg Scream Queens
Vorige aflevering
Drain the Swamp
Drain the Swamp
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Star Trek: Lower Decks - Seizoen 1 (sneak peek)

7.5

El Cid - Seizoen 1

7.5

Lupin - Eerste aflevering

8

The Mandalorian - Seizoen 1 - 2

8

All Stars & Zonen - Seizoen 1

8.5

Marvel's WandaVision - Eerste twee afleveringen

8.5