Sabrina The Teenage Witch

7.2 / 10
23 min
Komedie, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
7seizoenen/163afleveringen/1996 - 2003 
NetwerkThe CW
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min19962003 (Beëindigd)
Genres:KomedieKinder
Netwerk:The CW
Sabrina The Teenage Witch is een Amerikaanse comedyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 27 september 1996.

Sabrina The Teenage Witch gaat over Sabrina Spellman, een meisje dat er in de puberteit achter komt dat ze een heks is. Ze is de dochter van een tovenaar en een menselijke vrouw (door tovenaars stervelingen genoemd). Derhalve is ze een halve heks. Sabrina woont in bij haar tantes Hilda en Zelda en de pratende kat Salem Saberhagen in het plaatsje Westbridge in Massachusetts.

Omdat Sabrina een heks is, kan ze ook naar het Andere Rijk. In het Andere Rijk, in de serie the Other Realm genoemd, wonen alleen heksen. Mensen in de gewone wereld die geen toverkracht hebben weten niets af van het Andere Rijk. Omdat Sabrina nog niet veel af weet van de hekserij wordt ze bij haar tantes opgeleid tot een goede heks. Sabrina leeft in de gewone wereld. Hier heeft ze haar vrienden en vijanden, zij weten niet dat Sabrina over toverkracht beschikt. In de gewone wereld probeert Sabrina haar problemen vaak op te lossen door het gebruiken van magie. Maar door haar slordigheid gebruikt ze haar magie vaak verkeerd of teveel voor zichzelf. De situaties lopen regelmatig uit de hand, wat voor hilarische momenten in de serie zorgt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 5
0 / 22
Seizoen 6
0 / 22
Seizoen 7
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sabrina The Teenage Witch.

Nieuws (6)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie nieuwe serie. Van maandag 7 januari t/m maandag 4 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
5 jan 2019
4
De spin-off van Riverdale, waarvan Netflix direct twee seizoenen heeft besteld, had tot dusver alleen een werktitel. Nu is bekendgemaakt dat de serie Chilling Adventures of Sabrina zal gaan heten.
3 mei 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
5 apr 2018
1

Vergelijkbare series

Awkward.
3 stemmen
Dinosaurs
2 stemmen
Full House
2 stemmen