Delen op social media
Trailer

Sabrina The Teenage Witch

7,3
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:1996 - 2003 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:The CW
Genres:KomedieKinder
Sabrina The Teenage Witch is een Amerikaanse comedyserie van de zender The CW. De serie ging in première op 27 september 1996.

Sabrina The Teenage Witch gaat over Sabrina Spellman, een meisje dat er in de puberteit achter komt dat ze een heks is. Ze is de dochter van een tovenaar en een menselijke vrouw (door tovenaars stervelingen genoemd). Derhalve is ze een halve heks. Sabrina woont in bij haar tantes Hilda en Zelda en de pratende kat Salem Saberhagen in het plaatsje Westbridge in Massachusetts.

Omdat Sabrina een heks is, kan ze ook naar het Andere Rijk. In het Andere Rijk, in de serie the Other Realm genoemd, wonen alleen heksen. Mensen in de gewone wereld die geen toverkracht hebben weten niets af van het Andere Rijk. Omdat Sabrina nog niet veel af weet van de hekserij wordt ze bij haar tantes opgeleid tot een goede heks. Sabrina leeft in de gewone wereld. Hier heeft ze haar vrienden en vijanden, zij weten niet dat Sabrina over toverkracht beschikt. In de gewone wereld probeert Sabrina haar problemen vaak op te lossen door het gebruiken van magie. Maar door haar slordigheid gebruikt ze haar magie vaak verkeerd of teveel voor zichzelf. De situaties lopen regelmatig uit de hand, wat voor hilarische momenten in de serie zorgt.

Acteurs

Nieuws (6)

Populaire reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
07x20
17 april 2003
07x21
24 april 2003
07x22
24 april 2003
Seizoen 5
0/22
Seizoen 6
0/22
Seizoen 7
0/22

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (1)

Sabrina The Teenage Witch - Trailer
Geplaatst op 14 mei 2019, 07:28
Sabrina The Teenage Witch - Trailer

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.