Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

De Onbekende Seriekijker: Estherrr

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.

Wij hebben dan ook aan De Onbekende Seriekijker gevraagd waar hij/zij het liefst naar kijkt en waarom. De 68ste Onbekende Seriekijker is Esther Ram (26)

Esther Ram


Aantal serie-uren per week: Dit verschilt echt heel veel van mijn weken. Als ik het druk heb in een bepaalde week kijk ik weer veel minder serie dan in een week waarin ik het rustig heb. Maar ik denk dat ik gemiddeld drie afleveringen van een serie kijk op een dag, dus omgerekend zal dit 21 uur per week zijn.
Allereerste serie ooit gezien: Als kind volgde ik niet echt series. Ik keek af en toe een aflevering als het op televisie was, maar echt dagelijks voor de televisie zitten om een bepaalde serie te kijken deed ik niet. Wel vond ik als kind Sabrina The Teenage Witch heel leuk, de titel zegt het al, dit ging over een heks met een kat die bij haar tante woonde dacht ik, ik weet het niet precies meer. Daarnaast keek ik Lizzie McGuire, een geweldige serie over een meisje op een school met een heel irritant broertje en twee beste vrienden die van alles samen beleefden. Nu ik wat ouder ben, volg ik wel echt series.
Beste serie ooit: Ik heb een heleboel series gezien, ik kan mijn favoriet daarom echt niet uitkiezen. Ik vond Battlestar Galactica geweldig, die hele sfeer in de serie. Deze serie keek ik samen met mijn vriend en ik wilde alles het liefst in één keer door kijken. Ook Lost heb ik met plezier gezien, behalve het eind, dat vond ik niets. Daarnaast kijk ik nu Buffy the Vampire Slayer en die behoort nu al tot een van mijn favoriete series.
Beste serie op dit moment: De beste serie van dit moment vind ik The Good Doctor ik kijk niet veel ziekenhuisseries, maar deze serie ben ik gaan kijken omdat er iemand in speelt met autisme, en ik ook autisme heb, vandaar dat ik er wel benieuwd naar was hoe zij dit op beeld zette in de serie, maar ik ben echt van de serie gaan houden, ik vind de personages heel goed uitgewerkt en ik vind het een originele serie.
Serie die op de planning staat: Ik kijk al zo veel series, maar er zijn nog zo veel series die ik nog wil zien dat ik ze niet allemaal kan opnoemen. In ieder geval de series die ik op kort termijn wil zien zijn Supernatural, omdat ik er al zo veel over gehoord hebt, Grey's Anatomy, omdat ik The Good Doctor zo goed vind, ben ik wel benieuwd naar meer ziekenhuis series en daarnaast ben ik nog benieuwd naar Lucifer omdat die serie mij is aangeraden om te kijken.Esther Ram, haar gebruikersnaam is Estherrr, 1 jaar en 10 maanden lid van MijnSerie.nl: “Hallo allemaal, mijn naam is Esther en ik ben 26 jaar oud. Naast series kijken zijn mijn hobby's lezen, concerten bezoeken en gamen. Mijn MijnSerie.nl naam is Estherrr, lekker gemakkelijk toch? Esther vond ik zo saai, dus daarom heb ik er voor gekozen om er nog drie 'r-en' achter te zetten om het toch net iets extra's te geven. Ik bezoek MijnSerie.nl nu 1 jaar en 9 maanden*. Hiernaast recenseer ik ook nog voor MijnSerie en dat doe ik ongeveer een half jaartje. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen, ik vind het leuk dat mensen het interessant vinden wat ik van een bepaalde serie vind en dat mensen dit ook nog echt lezen.”Hoe ziet je persoonlijke top 5 eruit?: “Mijn top 5 favoriete series ziet er zo uit: 1. Battlestar Galactica, 2. Buffy the Vampire Slayer, 3. Star Trek: Discovery, 4. Pretty Little Liars, 5. Lost.” Wat is de slechtste serie die je ooit hebt gezien?: “Ik moet zeggen dat ik nog nooit echt een slechte serie heb gezien, er zijn wel series geweest waarbij ik uiteindelijk gestopt ben met kijken, omdat ze me toch niet aantrokken of omdat ik mijn interesse verloor, maar een echte slechte serie heb ik nog nooit gezien. Ik vind het dus ook heel moeilijk om hier antwoord op te geven omdat ik het echt niet zou weten.”Er zijn heel veel genres in serieland. Wat is je favoriete genre?: “Als ik één genre moest kiezen, dan zou dat wel sciencefiction zijn, omdat deze genre mij het meest aan spreekt en omdat de meeste van mijn favoriete series thuis horen in dit genre. Het is het genre waar ik het meest geïnteresseerd in ben, omdat het niet zo veel voor komt en ik hou er van om te fantaseren wat er allemaal is in het grote heelal.”
Sarah Michelle Gellar uit Buffy the Vampire Slayer
Naast genres zijn er ook vele landen waar series gemaakt worden. Wat is je voorkeur qua land waar een serie vandaan moet komen?: “De meeste series die ik kijk zijn Amerikaans, ik denk dat ik daarom ook het liefst naar Amerikaanse series kijk. Ik kijk simpelweg niet zo vaak naar series uit andere landen dan Amerika.” Heb je ook een favoriete acteur m/v?: “Er zijn zo veel goede acteurs en actrices dat ik niet kan zeggen dat ik een favoriete heb. In elke serie vind ik wel een bepaalde acteur of actrice het leukst. Bijvoorbeeld in Buffy the Vampire Sayer vind ik Sarah Michelle Gellar heel tof, maar ik kan niet zeggen dat ik echt een favoriete acteur of actrice heb.”Ben je wel eens verslaafd geweest aan een serie?: “Ik kan wel zeggen dat ik verslaafd ben geweest aan Pretty Little Liars. Ik kon gewoon niet stoppen met kijken en ‘s nachts droomde ik er zelfs over. Ik moest en zou achter de goede theorie komen. Gelukkig liet ik mijn school of werk wel voor gaan, maar ik had nog nooit een serie gehad waar ik zo mee bezig wel als bij Pretty Little Liars.” Kun je beschrijven hoe je series kijkt? Waar ben je en eventueel met wie?: “Ik kijk bij het avond eten series met mijn vriend. Tegelijkertijd kijken wij dan een serie terwijl wij eten, via het grote scherm van zijn laptop. Als ik alleen ben kijk ik ook series via mijn laptop en vind ik het heerlijk om series te kijken af te wisselen door af en toe even een paar bladzijdes uit een boek te lezen.”Welke serie(s) volg je op dit moment*?: “Op dit moment volg ik Buffy the Vampire Slayer, ik heb die serie nog nooit eerder gezien, terwijl ik er wel altijd heel benieuwd naar was. Ook volg ik nu Perception, dat gaat over iemand met schizofrenie die werkt bij de FBI en ik ben net begonnen met de serie The Good Place, wat echt heerlijk is om even tussen door te kijken, omdat dit maar afleveringen zijn van ieder 20 minuten.” Wat betekenen deze series voor je? Is het ontspanning of nog iets meer?: “Series kijken is puur een manier van mij om te ontspannen of mijn gedachtes ergens anders heen te verplaatsen. Ik vind het heerlijk om na een lange dag ‘s avonds thuis te komen en een serie te gaan kijken.”Heb je een account op Netflix/Videoland/Amazon of nog een andere betaalzender of streamingdienst?: “Ik heb een account op Netflix, waar ik heel blij mee ben. Ik zou niet weten wat ik in mijn vrije uren zou doen zonder Netflix, haha.” Alweer de laatste vraag. Welk cijfer geef je jezelf als seriefanaat?: “Ik zou mijzelf een 8 geven. Ik ben een behoorlijk grote seriefanaat namelijk! Maar ik heb ook nog tijd voor mijn andere hobby's.”Esther Ram (Estherrr) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar zij graag naar kijkt en ook waar. Op 19 april 2018 komt er een andere seriefan aan bod.

Voor nu, met hartelijk dank aan Esther, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy

NOTE: Interviewdatum: 26 februari 2018
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
05 apr 2018 09:19 -
Buffy is ook mijn all-time favoriet :) daarna moet je dan natuurlijk ook Angel kijken (de spinoff van buffy) :)
Reageer

Meer van Mandy Gelling-Potharst