Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
1 feb 2021
3
Ook voor de maand februari hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
30 jan 2021
2
Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.
26 jan 2021
Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
24 nov 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Karin Witowski. Veel kijkplezier.
21 apr 2020
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie beste beëindigde serie. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
31 dec 2019
8
Het allerlaatste seizoen van Poldark kwam op 26 augustus aan een eind. Nu zal het vijfde seizoen in december bij NPO 1 extra en bij NPO Start Plus te zien zijn.
26 nov 2019
Antwoorden van drie prijsvragen, trailers en datum van onder andere Atypical, Lost in Space (2018) en Marvel’s Runaways. Dit en meer in het weekoverzicht van 30 september tot en met 6 oktober.
7 okt 2019
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Poldark. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
24 sep 2019
Stranger Things, Ransom, Legion, Good Witch, Suits en The Affair. Maar ook ABC’s herfstschema, nieuwe series, gecancelde series en een vacature. Het is maar een kleine greep uit al het nieuws dat in week 27 uitkwam.
8 jul 2019
Voor de fans van de historische dramaserie Poldark is er goed nieuws. NPO Start Plus zal in februari het derde seizoen gaan laten zien.
9 jan 2019
De eerste twee seizoenen van de BBC-serie Poldark komen 21 december naar NPO Start Plus. Wie daar geen lid van is moet even wachten. Op 5 januari gaat Poldark van start op NPO 2.
23 nov 2018