Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Poldark begin februari te zien bij NPO2

Het vierde seizoen is al te bekijken bij NPO Plus, maar vanaf begin volgende maand zal er wekelijks een aflevering worden uitgezonden bij NPO2 en NPO Start.

Vanaf 5 februari wordt er wekelijks een aflevering van het vierde seizoen van Poldark uitgezonden bij NPO 2, daarnaast zal er wekelijks een aflevering verschijnen bij NPO Start. Voor degene die daar niet meer op kan wachten staan alle afleveringen van het vierde seizoen en de eerdere seizoenen van de romantische kostuumdramaserie al op NPO Plus.

Poldark draait om de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner, Being Human), die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats in Engeland. Hij treft zijn woonplaats echter in volledig andere staat aan dan toen hij vertrok.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Vandaag, 13:00
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Begin juni verschijnt het zesde seizoen van Line of Duty bij NPO Plus. Daarnaast verschijnt er elke week een aflevering bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 10:00
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Gisteren, 18:00
7
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Gisteren, 16:00