Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Poldark begin december te zien bij NPO 2

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.

Poldark ging in 2015 in première bij BBC One en werd in 2019 beëindigd, ook al sluiten de makers niet uit dat er ooit nog een seizoen zal verschijnen. Vanaf 4 december zal er wekelijks een aflevering van het derde seizoen te bekijken zijn bij NPO 2. Daarnaast zullen de afleveringen ook te bekijken zijn bij NPO Start. Door de jaren heen zijn er vijf seizoenen van Poldark verschenen, allen zijn ze al te bekijken bij NPO Plus.

Poldark draait om de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner, Being Human), die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats in Engeland. Hij treft zijn woonplaats echter in volledig andere staat aan dan toen hij vertrok.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00