Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Poldark begin december te zien bij NPO 2

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.

Poldark ging in 2015 in première bij BBC One en werd in 2019 beëindigd, ook al sluiten de makers niet uit dat er ooit nog een seizoen zal verschijnen. Vanaf 4 december zal er wekelijks een aflevering van het derde seizoen te bekijken zijn bij NPO 2. Daarnaast zullen de afleveringen ook te bekijken zijn bij NPO Start. Door de jaren heen zijn er vijf seizoenen van Poldark verschenen, allen zijn ze al te bekijken bij NPO Plus.

Poldark draait om de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark (Aidan Turner, Being Human), die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats in Engeland. Hij treft zijn woonplaats echter in volledig andere staat aan dan toen hij vertrok.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01