Poldark

8.4 / 10
55 min
Drama, Romantiek, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Poldark

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Poldark. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kun je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Poldark
In dit vijfde seizoen van Poldark heeft de wereld net het begin van een nieuwe eeuw met mooie toekomstperspectieven gevierd. Helaas zijn in Cornwall de duistere schaduwen van het verleden nog niet verdwenen. Na de dood van Elizabeth besluit Ross Poldark zijn politieke activiteiten in Westminster op te geven en meer tijd door te brengen met zijn dierbaren. Maar als een oude vriend hem dringend om hulp vraagt, ziet Ross zich gedwongen toch opnieuw de strijd tegen het establishment aan te gaan. Daarmee brengt hij zijn gezin in een uiterst hachelijke situatie. Gelukkig besluit Dwight Enys zijn vriend Ross te hulp te schieten. Intussen wordt Demelza geconfronteerd met gevaren van een heel andere orde. En George legt het aan met corrupte figuren die griezelig machtig blijken te zijn.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Eleanor Tomlinson, Aiden Turner, Luke Norris en Gabriella Wilde.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 september 2019
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Poldark:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In Poldark zijn er veel acteurs m/v die wellicht een diva zouden kunnen zijn. Maar wie is de grootste diva m/v op de set van Poldark?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Gisteren, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Gisteren, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Gisteren, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56