Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 4

Inhoud

  Zo kun je op ‘natuurijs’ schaatsen en een paar dagen later is het record warm in Nederland. Gelukkig wordt de gemiddelde serie fan niet warm of koud van het weer, als hij/zij maar series kan kijken. Met andere woorden; ‘Storm en regen, een serie fanaat kan er tegen.’ En voor het gemak is hier het weekoverzicht van 25 januari tot en met 31 januari

  Algemeen Serienieuws
  Making a Murderer
  - Na de tiendelige miniseries Making a Murderer over de schuld of onschuld van Steven Avery komt Investigation Discovery met een nieuwe documentaire Steven Avery: Innocent or Guilty? In deze documentaire wordt nog dieper op de zaken in gegaan op de belangrijkste details en laatste ontwikkelingen. De makers van Making a Murderer hebben wel wat kritiek te verduren gekregen dat hun serie een eenzijdig beeld zou schetsen, hopelijk is deze documentaire dat niet.

  Gecancelde Series
  Finding Carter
  - Na twee seizoenen komt er een eind aan de zoektocht. Finding Carter is gecanceld door MTV.

  Nieuwe Series
  The Exorcist
  - Er gaan al enige tijd geruchten in de rondte dat FOX een televisieserie wilde maken van het boek van William Peter Blatty, The Exorcist. Nu is er voor fans van het boek en de angstaanjagende gelijknamige film uit 1973 goed nieuws, FOX heeft een pilot besteld gebaseerd op het boek en die pilot zal geschreven worden door Jeremy Slater, die ook uitvoerend producent zal zijn. Deze nieuwe serie moet enkel geïnspireerd worden op het boek. Fox wil er een psychologische thriller van maken die twee compleet verschillende mannen volgt. Zij lossen een gruwelijke en angstaanjagende zaak op rond een meisje dat bezeten lijkt door demonen. Daarbij komen ze lijnrecht tegenover het ‘echte’ kwaad te staan.

  Start Up
  - Crackle is bezig met het uitbreiden van hun gescripte series en daarbij hoort de nieuwe dramaserie Start Up met Martin Freeman (Fargo), Adam Brody (CHiPs), Edi Gathegi en Otmara Marrero. De tiendelige serie met afleveringen van een uur vertelt het verhaal van wat er gebeurt als je een briljant maar controversieel Tech-idee die aan de verkeerde kant van het spoor terecht komt door drie vreemdelingen die niet noodzakelijkerwijs passen in het plaatje van Tech-ondernemers. Gesitueerd in de onbeperkte, maar opportunistische straten van Miami is Start Up een strijd waarbij veel op het spel staat om het uiteindelijke succes te kunnen behalen. Het filmen van de serie is inmiddels van start gegaan in San Juan, Puorto Rico.

  Start- en premièredatums Series
  Luke Cage
  - Of het een bewuste hint is weet niemand, maar de onderstaande tweet zou kunnen hinten op het feit dat de nieuwe Netflix Original Luke Cage in November 2016 van start zal gaan. Luke Cage, gespeeld door Mike Colter, was al te zien in het eerste seizoen van Jessica Jones. Wat denk jij, betekent de foto op de tweet dat Luke Cage echt in november gaat beginnen?

  Stichers
  - Freeform heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de science-fiction serie Stitchers op 22 maart 2016 van start zal gaan. Kijk hieronder voor de tweet van het tweede seizoen:

  Vernieuwde Series
  Billions
  - Showtime heeft Billions vernieuwd met een tweede seizoen.

  Counting Cars
  - History heeft de auto-restoratie realityserie Counting Cars vernieuwd met een vijfde seizoen. Het vijfde seizoen zal op dinsdag 9 februari van start gaan om 21.00 uur.

  Donnie Loves Jenny
  - A&E heeft de realityserie Donnie Loves Jenny vernieuwd met een derde seizoen. Het derde seizoen gaat later in 2016 van start. Zie de tweet hieronder:

  Gilmore Girls
  - Netflix heeft het eindelijk officieel gemaakt, de dramedy Gilmore Girls komt terug met de originele cast.

  Happy Valley
  - Op 9 februari 2015 gaat het tweede seizoen van de BBC One misdaad-dramaserie van start. Zie de tweet hieronder;

  House of Cards (2013)
  - Frank Underwood gaat in het vierde seizoen van House of Cards (2013) vechten om President van de Verenigde Staten te worden. Wat zal hem te wachten staan in het aangekondigde vijfde seizoen?

  Wahlburgers
  - De gebroeders Wahlberg krijgen van A&E een vijfde seizoen. De familie-reality serie over de drie broers in Boston en hun restaurant Wahlburgers doet het goed bij de zender. Wanneer de serie van start gaat is nog niet bekend gemaakt, maar het zal ergens in de tweede helft van 2016 zijn.

  Yonderland
  - Sky1 heeft de komische fantasieserie vernieuwd met een derde seizoen. In het derde seizoen zal Stephen Frey gaan meespelen als Cuddly Dick. Cuddle Dick is een voormalige ouderling die terugkeert naar Yonderland na jaren opgesloten te zijn geweest door de nu overleden Imperatrix. Cuddle Dick is charmant, enigszins exentriek die niets liever wil dan het verspreiden van liefde en vriendelijkheid (met heel veel knuffels en kusjes). Zie de tweet van Frey hieronder:

  Casting Nieuws
  24: Legacy
  - De pilot 24: Legacy die FOX heeft besteld, heeft twee hoofdrolspelers gevonden. Klik hier om te lezen wie dat zijn.

  Marvel’s Most Wanted
  - Het zag er naar uit dat ABC van de spin-off van Agents of S.H.I.E.L.D. zou afzien, maar niets blijkt minder waar. ABC gaat de serie uitbrengen en naast Adrianne Palicki (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Nick Blood (Agents of S.H.I.E.L.D.) is nu ook Delroy Lindo (Blood & Oil) gecast voor de serie. Lindo (foto) zal Dominic Fortune gaan spelen, een huurling. Het verhaal van Marvel’s Most Wanted zal draaien om Bobbi Morse(Palicki) en Lance Hunter (Blood).

  Columns
  De Onbekende Seriekijker
  - Deze week weer een nieuwe De Onbekende Seriekijker. Dit keer hebben heplam gevraagd naar welke series hij kijkt en waar, wanneer en met wie hij dan kijkt.

  Kijkcijfers
  Week 03
  - Klik hier voor de kijkcijfers van 18 januari tot en met 24 januari.

  Nominaties en Prijzen
  Screen Actors Guild Awards 2016
  - Zaterdag 30 januari zijn de SAG Awards uitgereikt. Klik hier om te lezen wie de winnaars zijn.

  Overlijdensberichten
  Abe Vigoda
  - Op 26 januari is acteur Abe Vigoda overleden, R.I.P.

  Mike Minor
  - Op 25 januari is acteur Mike Minor overleden aan de gevolgen van kanker. Minor begon met acteren in de jaren ’60. Hij speelde onder andere in Petticoat Junction, My Three Sons, The Beverly Hillbillies, ChiPs, All My Childeren en As the World Turns. Zijn laatste televisie optreden was in 1993 in L.A. Law. Mike Minor wordt overleefd door zijn vrouw en zoon. Michael Fedderson is 75 jaar geworden, R.I.P.

  Overzichten
  Februari
  - Welke serie starten wanneer in februari en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst. We hebben het hier netjes op een rijtje gezet.

  Prijsvragen
  - Tot 2 februari kun je kans maken op de onderstaande serie:
  The Returned
  - Klik hier als je kans wil maken op het tweede seizoen van The Returned.

  - Tot 3 februari kun je kans maken op de onderstaande serie:
  True Detective
  - Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van True Detcetive.

  - Tot 4 februari kun je kans maken op de onderstaande serie:
  Forever (2014)
  - Klik hier als je kans wilt maken op het eerste seizoen van Forever (2014).

  En zo zitten we alweer in februari, en zullen we binnenkort de uitslag krijgen van de Serie van het Jaar Verkiezingen 2015.

  Met overzichtelijke februari groet

  Mandy

  Netflix geeft Gilmore Girls een nieuw seizoen

  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst