Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Returned (Rebound)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van The Returned. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Rebound
Het is een half jaar geleden dat de teruggekeerde doden weer verdwenen in de bergen. Sindsdien is er niets meer van hen vernomen. Dat geldt ook voor de politieagenten die naar het dorpshuis waren gestuurd om de mensen daar te beschermen. Inmiddels is Adèle hoogzwanger en staat een deel van het stadje nog steeds onder water. De dam wordt bewaakt en het leger helpt de inwoners die hebben besloten te blijven. Er is een storm van geruchten geweest over mensen die zouden zijn teruggekeerd uit de dood, maar de overheid wilde er niets van weten. De weinige getuigen die er nog zijn, praten er maar niet meer over. Tot hen behoren ook Léna en haar vader Jérôme. Maar zij hebben de hoop nog niet opgegeven dat ze Camille en Claire ooit terugvinden. Op een dag arriveert er een onbekende man in het stadje. Zijn naam is Berg en hij lijkt meer van de situatie te weten dan hij doet voorkomen. En dan begint er plotseling een nieuwe golf van wederopstandingen..
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Bridge Pictures
Acteurs: Yara Pilartz, Frédéric Pierrot, Guillaume Gouix, Clotilde Hesme, Samir Guesmi, Jenna Thiam
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen The Returned:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Rebound. Wie is omgekomen tijdens een bus ongeluk en keerde vier jaar later weer terug?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Returned
The Returned
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_pooj
26 jan 2016 18:46 -
Ik heb seizoen 1 gezien, ben heel benieuwd naar seizoen 2
Reageer
The Returned