Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

24: Legacy heeft twee hoofdrolspelers gevonden

Op 16 januari berichtte MijnSerie al over de mogelijke nieuwe 24, 24: Legacy bij FOX. Voor de fans was dat goed nieuws maar er was ook slecht nieuws want Kiefer Sutherland zal niet terugkeren als Jack Bauer. Voor hem in de plaatst zal de Afro-Amerikaanse Eric Carter de wereld proberen te redden in 24 uur. En nu is bekend gemaakt welke Afro-Amerikaan Eric Carter gaat spelen en wie zijn tegenspeelster wordt.

Na lange aan-en-uit onderhandelingen heeft Corey Hawkins getekend om de mannelijke hoofdrol in de pilot 24: Legacy op zich te nemen. Hawkins heeft ondere andere gespeeld in The Walking Dead, Golden Boy, Royal Pains en Futurestates. De rol van Eric Carter zal zijn eerste hoofdrol zijn in een televisieserie.

Corey Hawkins


Voor de vrouwelijke hoofdrol is de actrice Miranda Otto gecast als Rebecca Ingram, het enorm slimme voormalige hoofd van CTU. Ingram is nu getrouwd met senator John Donovan en twijfelt aan haar beslissing om weg te gaan bij het contraterrorisme agentschap. Wij kennen Otto van onder andere Homeland, Rake, Cashmere Mafia, The Starter Wife en A Country Practice. Otto wordt in 24: Legacy herenigd met uitvoerend producent van Homeland Howard Gordon.

Miranda Otto


24: Legacy wordt geschreven door 24 veteranen Manny Coto en Evan Katz en geregisseerd door Stephen Hopkins die ook bij de originele 24-serie aan het roer stond. 24: Legacy vertelt het verhaal van Carter die terug keert naar de Verenigde Staten en de problemen zijn hem gevolgd. Carter wordt gedwongen om CTU om hulp te vragen om zijn leven te redden en het tegenhouden van wat mogelijk één van de grootste terroristische aanslagen kan worden op Amerikaans grondgebied.

Wat denk jij over deze hoofdrolspelers? Ga je kijken naar 24: Legacy nu Sutherland niet meer meespeelt?

Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
09x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
28 jan 2016 16:59 -
Wel jammer dat Kiefer Sutherland niet meer meespeelt, maar ik ga het zeker kijken
Reageer
avatar_Hammer1963
29 jan 2016 00:25 -
Hoewel ik het heel jammer vind dat Kiefer Sutherland niet meer meedoet, ga ik toch absoluut kijken. Want het concept is goed en Miranda Otto ken ik van Homeland. Goede actrice, want ik kreeg een hekel aan haar personage. Corey Hawkins ken ik niet, maar what the heck: let's give te man a chance!
Reageer
avatar_jpmontana
29 jan 2016 00:42 -
Hey allemaal,
Ook ik kijk er na uit.
Helaas dat Kiefer Sutherland er niet meer bij zit.....vond hem erg goed acteren.
Weet iemand waarom hij niet is gekozen ?
Ik zie het nergens staan of heb ik eroverheen gelezen ?

Gr
Reageer
avatar_anonymous
29 jan 2016 20:39
Waarschijnlijk wilde Sutherland zelf niet, of hij wilde teveel geld.
Reageer
avatar_anonymous
29 jan 2016 15:38 -
hahaha Ik hoop dat het ook weer spannend wordt.
wel jammer inderdaad dat kiefer niet meer in speelt.
Reageer
avatar_anonymous
30 jan 2016 10:08 -
Ik ga het zeker wel kijken. Sutherland was natuurlijk uniek, maar de gehele serie stond mij gewoon aan.
Reageer
24