Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix bevestigt terugkeer Gilmore Girls

De kogel is door de kerk! Netflix gaat definitief een vervolg maken op de populaire serie Gilmore Girls. Veel van de originele castleden zijn betrokken bij het project, dat zich negen jaar na het einde van het origineel af zal spelen. Ook oude en vertrouwde producenten en showrunners, waaronder bedenker Amy Sherman-Palladino, keren terug. De opnames beginnen al op 2 februari in Los Angeles.

Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Sean Gunn, Keiko Agena en Kelly Bishop zijn present voor de vervolgserie, die uit vier afleveringen van 90 minuten zal bestaan. Elke aflevering speelt zich af in een ander seizoen (lente, zomer, herfst en winter). De serie, die Gilmore Girls: Seasons gaat heten, speelt zich af in het heden en zal een jaar uit het leven van moeder Lorelai (Graham) en dochter Rory (Bledel) tonen.

Hopen blijft dat ook Melissa McCarthy zich aansluit voor deze vierdelige reeks, maar de kans dat dit gaat gebeuren is klein, omdat McCarthy het nogal druk heeft als populaire Hollywood-actrice. Wanneer de serie te zien is bij Netflix is nog niet bekend. Geruchten gaan dat we het eerste deel uit de vierdelige serie in het voorjaar van 2017 kunnen verwachten.

Vorige aflevering
Bon Voyage
Bon Voyage
07x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Simba55
30 jan 2016 12:37 - 30 jan 2016 12:37
Oh tegek ben super blij ,is en blijft mijn favoriete serie.????
Reageer
avatar_JanWillemK
30 jan 2016 13:23 -
Geweldig nieuws!!
Reageer
avatar_MissRoos
30 jan 2016 14:38 -
Goed nieuws, verheug me erop..
Reageer
Gilmore Girls