Finding Carter

7.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor Finding Carter

De zoektocht van Carter wordt nooit volledig afgerond. MTV heeft bevestigt dat er geen plannen zijn om nieuwe afleveringen van Finding Carter bij te bestellen. De serie, die tijdens de start in de zomer van 2014 veel lof van critici kreeg, eindigt daarmee op een helse cliffhanger. Fans reageren geshockt, maar het netwerk blijft bij haar beslissing. De kijkcijfers waren simpelweg te laag.

De seizoensfinale werd midden december uitgezonden en leidde tot veel vraagtekens bij kijkers. Deze vragen worden echter nooit in de serie uitgelegd, omdat de makers hier de kans niet voor krijgen. Ook de acteurs betreuren de keuze van MTV. Zac Pullum, die Grant speelde, schreef op Twitter: ''Ik vind het jammer om dit te moeten zeggen, maar als je het niet nog niet weet, Finding Carter keert niet terug voor een derde seizoen.''

De serie, die bestaat uit 36 afleveringen, werd uitgezonden tussen 8 juli 2014 en 15 december 2015. Gemiddeld keken er tijdens het laatste seizoen zo'n 500.000 mensen per aflevering.

Vorige aflevering
Atonement
Atonement
02x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_MartvanMattis
30 jan 2016 12:06 -
heel jammer, was er eens een mooie serie, stoppen ze er weer gewoon mee.
Mij lijkt het beste om geen series meer te gaan kijken, want de een na de andere serie stopt er gewoon mee, heel jammer maar als je begint te kijken naar een serie is het maar afwachten of deze tot zijn einde komt, heb er geen goed woord voor over, maar MTV zal mijn favoriet zeker niet meer zijn.
Reageer
avatar_Bucanier
30 jan 2016 18:20 -
Ik ben het zo zat, dat ze nog niet eens de moeite nemen om dan maar 1 of twee vervolgafleveringen te maken om de kijkers in ieder geval een sloteinde te geven. Nee het geld ik zeker op? terwijl ze toch miljoenen verdienen. maak dan geen serie .... ik ben zeer teleur gesteld. En MTV kan van mij het dak op.
Reageer
avatar_winthoos
01 feb 2016 08:12 -
Het is toch helemaal niet af. Baal als een stekker.
Reageer
avatar_Bucanier
01 feb 2016 18:07 -
Het zijn gewoon een stelletje zakapen daar
Reageer
avatar_ilse2307
01 feb 2016 22:51 -
Helaas werkt het zo dat er in Amerika voldoende kijkers moeten zijn. Erg jammer want zo zijn er al heel wat goede series stop gezet voordat er een mooi einde aan gemaakt is. Heel erg jammer...
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1