Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 14

Inhoud

  Heb je een fijn paasweekend gehad en heb je alle verstopte eieren gevonden? Wij bij MijnSerie hebben zolang naar de eieren gezocht dat het weekoverzicht een dag later dan gebruikelijk uitkomt. Wat een week was het weer. Het begon zeer stormachtig en halverwege was het weer tijd voor (flauwe) grapjes, want er was wel gewoon televisie woensdagavond (!). Wij bij MijnSerie nemen het nieuws serieus, vandaar weer een extra lang en overvol weekoverzicht. Kom even bij van de storm, 1 april grappen en het eieren zoeken. Kruip lekker in je luie stoel en bekijk in alle rust met een kop koffie of thee de gebeurtenissen in de seriewereld in de week van 30 maart t/m 6 april.

  Series
  Atlantis
  - Hoe de serie gaat aflopen weten we nog niet, maar in ieder geval wel wanneer!

  Bloodline
  - We gaan de familie Rayburn nog een seizoen volgen!

  Chicago P.D. en Chicago Fire
  - Ons nieuwsbericht over finaledatums was niet onopgemerkt gebleven maar vele vroegen zich af waarom Chicago P.D. en Chicago Fire van NBC er niet bijstonden. Dit omdat deze twee populaire series nog geen officiële finaledatum gekregen hebben van NBC. Nu kregen wij een tip van Inna1989 dat NBC de finaledatum van Chicago P.D. weer gewijzigd heeft in 20 mei. We houden het nieuws over deze series scherp in de gaten en zodra wij meer weten zullen we daar zo snel mogelijk over berichten. Hou de nieuwsberichten hierover in de gaten.

  Derek
  - Netflix heeft de zachtaardige en onschuldige Derek Novak (Ricky Gervais) heel even weer tot leven geroepen voor een één uur durende special. Deze aflevering is vanaf 3 april te zien op Netflix. In deze special bereidt iedereen zich voor op de trouwerij van Tom en Hannah. En dat betekent diepzinnige gedachten over leven, liefde en de toekomst.

  Devious Maids
  - De knappe schoonmaaksters gaan 1 juni weer van start.

  Dokter Deen
  - In het derde seizoen van Dokter Deen zal er een grote gastrol zijn weggelegd voor Bram van der Vlught (Sinterklaas). Bram van der Vlught vertelt over zijn gastrol: “Ik speel een monnik die jarenlang in Afrika heeft gewerkt en nu in een klooster ergens in Nederland woont.” De monnik zal vijf afleveringen lang te zien zijn in Dokter Deen. Het derde seizoen zal begin 2016 worden uitgezonden.

  Familie Kruys
  - De nieuwe komedieserie met Linda de Mol was voor de start al een hit. Nog voor er één aflevering was uitgezonden is de serie Familie Kruys al vernieuwd met een tweede seizoen. De eerste aflevering behaalde net 2,5 miljoen kijkers terwijl op het andere net het kijkcijferkanon, ook met Linda de Mol, Postcodeloterij Miljoenenjacht ruim 2,5 miljoen kijkers had. De tweede aflevering van 5 mei moest wel wat inleveren maar 1,9 miljoen kijkers is het nog steeds een uitstekend resultaat. Familie Kruys is elke zondag om half tien te zien bij RTL4.

  House of Lies
  - De succesvolle consultant krijgt een vijfde seizoen.

  Keeping Up With The Kardashians
  - In de nieuwe spinoff van Keeping Up With The Kardashians draait het een keer niet om de zusjes zelf.

  Montauk
  - Deze 'ode' aan de klassiekers uit de jaren 80 wordt in 2016 verwacht.

  New Girl
  - Fox geeft haar herkenbare komedieserie New Girl een vierde seizoen.

  Orphan Black
  - Netflix gaat de ontwikkelingen rondom Sarah vanaf 19 april uitzenden.

  Pretty Little Liars
  - Netflix heeft alvast verklapt dat Pretty Little Liars in juni 2015 zal terugkeren voor een zesde seizoen. De hele zomer zal de serie te zien zijn ongeveer een week na de originele uitzending op Netflix. Daarna stoppen de liegende dames weer even om rond het nieuwe jaar voor seizoen 6B terug te keren. I. Marlene King, de schrijfster, heeft al het één en ander verklapt over het vijfde seizoen. Zo zal de zoektocht naar ‘A’ samen met het mysterie rond Charles DiLaurentis centraal staan. En er zal een tijdsprong worden gemaakt van vier jaar.

  The Americans
  - Kabelzender FX geeft de Russen nog een vierde seizoen om te kunnen spioneren als The Americans.

  The Blacklist
  - In het derde seizoen zullen we, na oppervlakkige karakterontwikkelingen in de eerste twee seizoenen, meer te weten komen over de bodyguard/vriend van Red Dembe. Hisham Tawfiq (Kings) zal gaan behoren tot de vaste castleden van The Blacklist. Eerder dit jaar heeft NBC The Blacklist al vernieuwd met een derde seizoen.

  The Daily Show
  - De 31-jarige komiek Trevor Noah is de opvolger van Jon Stewart in The Daily Show.

  The Slap (US)
  - NBC heeft het bij een eenmalige eventserie gehouden. The Slap (US) komt niet terug met een tweede seizoen. Slechte kijkcijfers hebben The Slap (US) de das omgedaan. NBC heeft The Slap (US) gebracht als eventserie met een slag om hun arm. Als de kijkcijfers geweldig waren geweest hadden ze wel iets verzonnen om er een tweede seizoen aan vast te plakken, zoals bij Fargo of BBC’s Broadchurch.

  The Voice of Holland
  - RTL4 heeft bekend gemaakt dat, uit angst voor overkill, het zesde seizoen van The Voice of Holland niet in eind augustus maar eind september van start gaat. Door deze verschuiving is The Voice of Holland niet in december afgelopen maar in het nieuwe jaar. Erland Galjaard, programmadirecteur RTL, verklaarde: “We hebben met de kerst dan twee weken pauze om in het nieuwe jaar verder te gaan, de afstand tussen The Voice Kids en The Voice of Holland wordt hiermee een stukje groter.”

  The Walking Dead
  - De extra lange (64 minuten) laatste aflevering van het vijfde seizoen van The Walking Dead is weer goed voor een kijkcijferrecord. Het ging misschien, volgens sommige (ik hoor daar niet bij), niet helemaal zoals het was verwacht maar de laatste aflevering was de best bekeken laatste aflevering in de geschiedenis van series. 15,8 miljoen kijkers hebben gekeken naar Conquer en volgens AMC kan dat getal nog oplopen tot twintig miljoen als ook de uitgestelde kijkcijfers zijn meegeteld. Het vijfde seizoen heeft in totaal negen procent meer kijkers opgeleverd dan het vierde seizoen.

  The X Files
  - Meer goed nieuws over The X Files. Naast David Duchovny (Californacation) en Gillian Anderson (Hannibal) zullen ook William B. Davis (Continuum) en Mitch Pileggi (Dallas 2012) terugkeren in het nieuwe tiende seizoen. Pileggi speelde FBI Assistant Director Walter Skinner en Davis was de Cigarette Smoking Man, Cancer Man en ook wel CSM. Hij was de ketting rokende Nemesis van Mulder. Maar nu roken absoluut een no-no is op de kabelnetwerken, vragen wij ons af hoe ze dat willen gaan oplossen.

  Top Gear
  - Gerucht over het vertrek van uitvoerend producer Andy Wilson blijkt niet te kloppen.

  With Bob and David
  - Netflix heeft niet stilgezeten deze week en bestelt een nieuwe komedie.

  Zwarte Tulp
  - De originele serie van Videoland Zwarte Tulp komt op korte termijn niet op RTL4. Arno Otto, directeur digitaal van RTL, heeft met kracht alle geruchten ontkend. De serie Zwarte Tulp heeft miljoenen euro’s gekost, maar Videoland heeft slechts 100.000 abonnees. Er was daarom een gerucht gaande dat Zwarte Tulp helemaal niet gemaakt is als een online originele serie. RTL zou uiteindelijk meer geld willen verdienen aan Zwarte Tulp en zou het daarom uit gaan zenden op de televisie. “Nee”, zei Otto, “Dat is niet gepland op korte termijn. Zwarte Tulp is exclusief voor Videoland. En er volgen meer ‘originals’.” (Dit nieuwsbericht was een tip van Elby)

  Start- en finaledatums
  Finaledatums
  - Helaas komt aan al het goeds een einde... MijnSerie geeft jou een volledig overzicht van de tot op heden officieel aangekondigde finaledatums.

  Startdatums
  - Ook in de zomer kunnen we weer gaan doen wat we het allerliefste doen: series kijken!

  Omroepen, Netwerken en Streamingdiensten
  Amazon Prime
  - Het tweede seizoen van Halt & Catch Fire, Turn en The Red Road zullen 48 uur na hun start bij AMC Networks al te zien zijn op Amazon Prime Instant Video. Op 4 april zal Sundance TV’s The Red Road van start gaan. De eerste twee afleveringen van AMC’s Turn zal op 15 april beschikbaar worden en Halt & Catch Fire zal vanaf 2 juni te zien zijn. Deze uitbreiding naar Amazon Instant Video zal niet alleen meer geld opbrengen maar zal er ook voor zorgen dat deze drama’s toegankelijker worden voor meer kijkers. En het kan net het verschil maken tussen cancelen of vernieuwen.

  Netflix
  - Een Chromecast heeft Netflix deze week cadeau gegeven, en dat deden zij niet zomaar. Het cadeautje was voor de 8000ste volger op twitter. Netflix is nu meer dan anderhalf jaar actief in Nederland en heeft inmiddels één miljoen plus abonnees. En met de nieuwe serie Daredevil en het derde seizoen van Orange Is the New Black kunnen daar wel eens meer kijkers bijkomen.

  Prijzen
  Daytime Emmy Nominaties
  - De nominaties voor de wat minder belangrijke Daytime Emmy’s zijn weer bekend gemaakt. General Hospital van ABC gaat aan de leiding met 28 nominaties. Op de voet gevolgd door The Young and the Restless van CBS met 25 nominaties. Op de derde plaats staat The Bold and the Beautiful van CBS met negentien nominaties en NBC’s Days of Our Lives staat op de vierde plek met 16 nominaties. Op 26 april aanstaande is de uitreiking van de 42ste Daytime Emmy Award in Los Angeles. De uitreiking wordt gepresenteerd door Alex Trebek (Jeopardy!) en Florence Henderson (The Brady Bunch).

  Zo het zit er weer op voor deze week. Waar kou, hagel en regen voor de meeste mensen vervelend is, betekend het voor de echte seriefanaat maar één ding: series kijken! Dat is voor jou natuurlijk het leukste om te doen en het is altijd fijn als je na het kijken positief serienieuws ontvangt. Er werden nieuwe series, seizoenen en start- en finaledatums bekend gemaakt deze week. We hopen dat we je weer voldoende hebben bijgepraat over alle serie gebeurtenissen. Vergeet niet je kunt ons altijd tippen, stuur een persoonlijk bericht naar niekgeers of Roeman en we zullen je tip natrekken en meenemen in onze volgende weekoverzicht. En ook deze week zijn er weer prijsvragen geweest, doe gezellig mee, wie weet win je wel één van de mooie Dvd’s. Tot volgende week.

  Met overzichtelijke groet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (6)

  John Doe
  Elby (gast)
  07 apr 2015 11:21 -
  Goed en gedegen weekoverzicht. Hoop dat jullie ook een fijne paas hebben gehad.
  Reageer
  avatar_Roeman
  08 apr 2015 07:46
  Dat hebben we zeker, bedankt ;-)
  Reageer
  avatar_Inna1989
  07 apr 2015 14:07 -
  In weekoverzicht 15, daar kun je al inzetten, dat The Night Shift (NBC) maandag 18 mei de seizoen finale is.
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Night_Shift_%28TV_series%29
  Hier heb ik het gezien.
  Reageer
  avatar_Roeman
  07 apr 2015 15:06
  Top Inna, we zullen het nakijken en meenemen, bedankt ;-)
  Reageer
  John Doe
  fvoske (gast)
  07 apr 2015 15:33 -
  Uitstekend werk!!!

  Dank jullie wel!!!
  Reageer
  avatar_Roeman
  08 apr 2015 07:45
  Bedankt ;-)
  Reageer

  Laatste nieuws

  Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
  Vandaag, 14:00
  Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
  Vandaag, 13:00
  2
  In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
  Vandaag, 10:56
  Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
  Gisteren, 16:00
  1
  De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
  Gisteren, 15:00
  Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
  Gisteren, 14:00