Derek

7.9 / 10
24 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
3seizoenen/14afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20132015 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Channel 4
Derek is een Britse dramedyserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 30 januari 2013.

Derek is een tedere, onschuldige man, wiens liefde voor zijn werk en de mensen die hij verzorgt door schijnt. Hij werkt in een bejaardentehuis met Hannah, een vrouw die ongelukkig is in de liefde, en Dougie, zijn beste vriend met een no-nonsense kijk op het leven. Derek ziet er niet geweldig uit en is niet slim, maar altijd vriendelijk en zet altijd andere mensen op de eerste plek.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Derek.

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
30 jul 2015
Zeer aandoenlijk serietje. Interactie is net als de office, dus niet vernieuwend. Maar wel grappig. In vier afleveringen drie keer gelachen om een grap, verder genieten van de lijntjes. Niet hoogstaand of nieuw, maar wel goed weg te kijken. 25 min per aflevering, dus zo weg te koppen. Moet zeggen dat alle types leuk zijn, en Derek eigenlijk de minste is. Wel de spil, maar Dougie is veel leuker.
Leuk om in een paar avondjes weg te koppen.
avatar Christophe
9
31 aug 2022
Na het zien van Derek en After Life heeft Ricky Gervais er een fan bij, for life. De humor en grofheid, maar ook de fijngevoeligheid van deze geniale televisiemaker zijn gewoon steengoed!
Derek gaat over iets. Over hoe wij omgaan met onze ouderen, met degenen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Net zoals After Life in feite gaat over hoe we omgaan met de dood.
Weet je waar ik naar uitkijk? Met wat er zou gebeuren als Ricky Gervais zich eens met de Liefde (met hoofdletter L) zou gaan bezighouden. Wat dat zou geven, haha!

Vergelijkbare series

The Office UK
5 stemmen
After Life
4 stemmen
Extras
3 stemmen
Friends
2 stemmen
Bones
2 stemmen
Derek