Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TNT geeft tien zomerseries een startdatum

TNT heeft aangekondigd wanneer tien van haar zomerseries van start zullen gaan. Daar zitten drie nieuwe series bij: Proof, Public Morals (2014) en Cold Justice: Sex Crimes.

Proof première dinsdag 16 juni
Al duizenden jaren zijn ’s werelds grootste wetenschappers en filosofen bezig om de belangrijkste vraag te beantwoorden: Is dood nu echt het einde of is er nog iets anders? Nu zal, in de nieuwe intrigerende dramaserie Proof, een briljante chirurg zijn tanden erin zetten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jennifer Beals (The L Word), Matthew Modine (And the Band Played On), David Sutcliffe (Private Practice) en Joe Morton (Scandal). Beals speelt Dr. Carolyn Tyler, die het slachtoffer is van het recente, verwoestende verlies van haar tienerzoon, het stuklopen van haar huwelijk en een toenemende vervreemding van haar dochter. Carolyn wordt overgehaald door Ivan Turing (Modine), een door kanker geteisterde tech-uitvinder en miljardair, om gevallen van reïncarnatie, bijna-dood ervaringen, spoken en andere verschijnselen te onderzoeken. Allemaal om te zoeken naar bewijs dat dood niet het einde is. Het is zowel een reis van exploratie naar het vinden van een antwoord op een vraag die veel mensen bezighoudt en een zeer persoonlijke en emotionele reis voor Carolyn, die hoopt antwoorden te vinden in de nasleep van de dood van haar zoon.

Cold Justice: Sex Crimes première vrijdag 31 juli
TNT breidt haar real-life onderzoek serie Cold Justice uit met een nieuwe spin-off, Cold Justice: Sex Crimes from Wolf Reality and Magical Elves. Deze nieuwe serie is een zeer extreem tijdsgebonden project, vooral in het licht van de ontnuchterende statistieken van seks-gerelateerde misdaden in Amerika, welke meer dan 240.000 overlevenden van seksuele mishandeling in Amerika, met inbegrip van mannen, vrouwen en kinderen onthullen. In feite wordt elke twee minuten iemand seksueel mishandeld in de Verenigde Staten. Ter bestrijding van deze cijfers en om gerechtigheid te krijgen voor de overlevenden van seksuele mishandeling, reizen de voormalige Texas Harris Country aanklagers Casey Garrett en Alicia O'Neill naar kleine steden in het hele land om de lokale politie te helpen met het afsluiten van zaken die al jarenlang ijskoud zijn.

Public Morals (2014) première maandag 17 augustus
Deze zomer neemt TNT de kijkers mee naar de zanderige straten en de heldere, verleidelijke lichten van New York van de jaren zestig met Public Morals (2014). De serie is een krachtige, buzz-genererend politiedrama van schrijver, regisseur, producent en ster Edward Burns (Mob City). Public Morals (2014) haar castleden zijn Michael Rapaport (Prison Break) en Elizabeth Masucci (The Americans). De serie draait om Terry Muldoon (Burns), een officier van de Public Morals divisie, die zedelijk slechte misdaden in de stad onderzoekt. Veel van Muldoon’s collega’s bewandelen de dunne lijn tussen moraal en criminaliteit als zedelijk gerelateerde verleidingen dreigen om zelfs de beste van de officieren, waaronder Muldoon’s partner Charlie Bullman (Rapoport) te vangen. Als Muldoon kijkt naar de straten van Hells Kitchen, waar hij opgroeide, die verslonden worden door een escalerende oorlog tussen twee van de Iers-Amerikaanse bendes, wordt hij vastberadener dan ooit om terug te vechten tegen de duistere praktijken in de stad waar hij wil zorgen voor een veilige plaats waar hij en zijn vrouw, Christine (Masucci) hun familie kunnen vergroten en opvoeden.

Hier zijn alle datums op een rijtje:

maandag 8 juni
Major Crimes (seizoen vier)
Murder in the First (seizoen twee)

Dinsdag 16 juni
Rizzoli & Isles (seizoen zes)
Proof (première)

Zondag 21 juni
The Last Ship (twee uur durende start seizoen twee)

Zondag 28 juni
Falling Skies (laatste, vijfde seizoen)

Vrijdag 31 juli
Cold Justice (seizoen vier). Lente episodes 10 april - 5 juni
Cold Justice: Sex crimes (première)

Maandag 17 augustus
Public Morals (première)

Dinsdag 25 augustus
Legends (2014) (seizoen twee)

Welke serie of series ga jij weer volgen deze zomer?

Vorige aflevering
A Thought and a Soul
A Thought and a Soul
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
03 apr 2015 15:17 -
Ik ga weer voor Falling Skies en Legends.
Heel benieuwd hoe Falling Skies het laatste seizoen gaat afsluiten!
Reageer
avatar_ThomasNL92
03 apr 2015 20:15 -
The Last Ship, Falling Skies en Legends zijn bij mij weer van de partij :)
Reageer
avatar_eentje
05 apr 2015 23:43 -
murder in the first en legends
Reageer
avatar_antimidant
06 apr 2015 00:53 -
Murder in the first heeft mijn voorkeur...
Reageer
Public Morals