Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Andy Wilson vertrekt toch niet bij Top Gear

De fans van Top Gear kunnen, met mate, opgelucht adem halen. De geruchten over het vertrek van uitvoerend producer Andy Wilson blijken niet te kloppen. Na het uitlekken van een mail ging het gerucht dat Wilson op zou stappen, als reactie op de ontslagen presentator Jeremy Clarkson. De BBC meldt vandaag dat dit niet klopt.

Andy Wilson verklaarde zelf het volgende: “De mail die ik gisteren heb gestuurd was niet geschreven als een afscheidsbrief. En die mail was helemaal niet bedoeld voor het publiek”. Wilson was lichtelijk geïrriteerd over het gerucht: “Als ik ontslag zou nemen, zou ik het niet zo aanpakken. Ik zou dat ouderwets doen en gewoon naar de bazen stappen”.

Vorige week kwam het populaire autoprogramma al meedere malen negatief in het nieuws. Presentator Jeremy Clarkson zou een producent uitgescholden en geslagen hebben. De BBC besloot vervolgens om het contract van Clarkson niet te verlengen. Dit werd de Britse zender niet in dank afgenomen door de vele fans van Top Gear. Er werd een petitie gestart om de presentator terug te krijgen, maar tevergeefs. Sommige fans gingen hierna nog verder en bedreigden BBC-baas Tony Hall zelfs met de dood. Deze krankzinnige bedreigingen worden door de politie onderzocht.

Toch zal het nog wel even onrustig blijven rondom Top Gear. Clarksons co-presentatoren, James May en Richard Hammond, hebben aangegeven dat ze mogelijk ook vertrekken. Dit zal een enorme aderlating voor de zender BBC zijn die een enorme winst genereert uit het programma.

Wat denk jij, komt het nog goed met Top Gear?

Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond in betere tijden
Vorige aflevering
Episode 5
Episode 5
33x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Top Gear