Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2022: poll april 2022

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg. Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

April 2022;

Better Call Saul - Beste/beëindigde
Dirty Lines - Nieuw/Nederlandstalig
Elite - Misdaad/Internationaal
The First Lady - Nieuw/drama
The Flight Attendant - Dramedy
Gaslit - Nieuw/drama
Grace and Frankie - Comedy/beëindigde
Hard Cell - Nieuw/Comedy
Harry Wild - Nieuw/misdaad
The Man Who Fell to Earth - Nieuw/sciencefiction
The Offer - Nieuw/drama
Roar - Nieuw/anthology
Slow Horses - Nieuw/drama
The Split - Drama/beëindigde
Tokyo Vice - Nieuw/misdaad

Elke maand vragen wij welke van de vijftien series jij zou nomineren. De mogelijke categorie staat ernaast. Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht de volgende maand. Aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) een nominatie verdient.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

Maart 2022;

1. The Last Kingdom
The Last Kingdom

2. Marvel's Moon Knight
Marvel's Moon Knight

3. Bridgerton
Bridgerton

3. Outlander
Outlander

3. Pieces of Her
Pieces of Her

Je kunt de hele maand mei je stem uitbrengen en kans maken op een premium account van drie maanden.

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2022 poll april 2022
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_BlackBiker
01 Mei 2022 12:41 -
Ik moet weer overslaan deze maand. Er zit niets bij dat ik heb gezien en geen van deze series staat op mijn kijklijst.
Reageer
avatar_Futsudo
01 Mei 2022 14:51 -
Ik sla deze ook over. Of ik heb de serie gezien of ik ben de serie aan het kijken waarvan het seizoen nog niet beëindigd is en ik stem alleen op een serie die afgelopen is of waarvan een seizoen is afgelopen omdat sommige series sterk beginnen maar naarmate het einde nadert uiteindelijk toch behoorlijk tegenvallen. Daarnaast heb ik enkele series in mijn kijklijst staan maar daar kan ik niet op stemmen omdat ze misschien wel de potentie hebben maar dat dat zich eerst nog moet uitwijzen.
Reageer
avatar_Tamino
02 Mei 2022 00:50 -
Heartstopper?
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
02 Mei 2022 06:48
Die miste ik ook!
Reageer
avatar_Mandy1966
02 Mei 2022 08:40
Zoals al heel vaak aangegeven, er kunnen maar 15 series genomineerd worden in deze poll. Er zullen waarschijnlijk heel veel series ontbreken in de lijst elke maand. Maar gelukkig kun je aan het einde van het jaar deze en andere series nomineren en wellicht worden ze dan alsnog genomineerd in de verkiezing van het jaar.
Reageer
avatar_TimGo10
02 Mei 2022 23:41
Heartstopper was echt een van de beste series deze maand, enorm bekend en super goed. 12 van de 15 series die er nu op staan heb ik nog nooit van gehoord... heb maar op the flight attendant gestemd nu, die is wel aardig en de rest ken ik niet of toch minder leuk
Reageer
avatar_BlackBiker
03 Mei 2022 17:14
Tja, ik heb dan weer nog nooit van Heartstopper gehoord en hem dus niet gemist. Maar zo zal iedereen zijn niche wel hebben. En zoals Mandy al zei, er wordt zoveel uitgebracht dat je het nooit iedereen naar de zin kan maken.
Maar hou hem vast en nomineer hem eind van het jaar alsnog. Het is gelukkig niet zo dat dit de enige kans was om hem voor de Serie van het Jaar verkiezing te nomineren.
Reageer