Harry Wild

7.4 / 10
42 min
Mysterie, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
3seizoenen/20afleveringen/2022 - heden
NetwerkAcorn TV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Netwerk:Acorn TV
Harry Wild is een Ierse detectiveserie van de zender Acorn TV. De serie ging in première op 4 april 2022.

Harriet "Harry" Wild is een met pensioen gaande universitaire literatuurprofessor die zichzelf op een van de kruispunten van het leven bevindt, ze ontdekt een echte vaardigheid voor misdaadonderzoek en kan niet anders dan zich te bemoeien met de zaken die zijn toegewezen aan haar rechercheur-zoon. Harry en haar protégé, Fergus, een onrustige tiener in wie Harry een groot potentieel ziet waar anderen alleen een crimineel zien, vinden snel nieuwe mysteries om op te lossen. Harry's expertise in haar nieuwe passie brengt haar in direct conflict met Charlie, die niets minder nodig heeft dan zijn moeder die problemen veroorzaakt op het werk!
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Harry Wild.

Populaire reacties (4)

avatar Faemke
6.7
19 aug 2023
Vermakelijke serie, lekker om naar te kijken zonder al te veel te moeten nadenken. Zorgde dat ik regelmatig in de lach schoot vanwege de grappige scènes
avatar seriefanconny
6.6
20 Mei 2023
De eerste aflevering bekeken. Dun verhaaltje, al eerder gezien zo'n moeder zoon relatie. Nergens echt spannend of grappig. Leuk als tussendoor. Maar meer dan dat ook niet. Ik ben meer nieuwsgierig naar de verhaallijn van haar nieuwe jonge assistent.

Vergelijkbare series

Harry Wild