The Flight Attendant

7.2 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO Max
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:HBO Max
The Flight Attendant is een Amerikaanse dramedyserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 26 november 2020.

Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotel met een kater van de nacht ervoor in Bangkok, Thailand met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd, en voegt zich bij de andere stewardessen en piloten voegen die naar de luchthaven reizen. In New York wordt ze ontvangen door FBI-agenten die haar vragen stellen over haar recente overstap in Dubai. Ze is nog steeds niet in staat om de nacht te begrijpen en begint zich af te vragen of ze de moordenaar kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Flight Attendant.

Nieuws (12)

Presentatoren, vader en dochter Ron Cephas Jones en Jasmine Cephas Jones maakte samen met Television Academy-voorzitter en CEO Frank Scherma de genomineerden voor de 73e Emmy Awards op 13 juli 2021 bekend.
wo 14 juli
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
10 mei 2021
5
Op zondag 4 april zullen TNT en TBS tegelijkertijd de winnaars bekend maken van de 27ste SAG Awards.
5 feb 2021

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Veronica Mars
2 stemmen
Monk
2 stemmen
Charmed
2 stemmen