The Flight Attendant

7.4 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2020 - 2022 
NetwerkHBO Max
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202022 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:HBO Max
The Flight Attendant is een Amerikaanse dramedyserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 26 november 2020.

Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotel met een kater van de nacht ervoor in Bangkok, Thailand met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd, en voegt zich bij de andere stewardessen en piloten voegen die naar de luchthaven reizen. In New York wordt ze ontvangen door FBI-agenten die haar vragen stellen over haar recente overstap in Dubai. Ze is nog steeds niet in staat om de nacht te begrijpen en begint zich af te vragen of ze de moordenaar kan zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Populaire reacties (3)

avatar elsyelsy
8
6 apr 2022
Super serie! Dacht dat het een comedy was. Maar er kwam in aflevering 1 al een gekke wending. Creatief gefilmd. Blijf nieuwsgierig naar het plot!

Ook leuk om Kaley in een andere rol te zien dan Penny. Top actrice! Michiel Schuurman is natuurlijk ook lekker meegenomen
avatar kaliwilma
7
18 feb 2024
Slappe serie. Ik kijk hem nu alleen nog maar af om te zien hoe het afloopt.

Vergelijkbare series

Dexter
3 stemmen
Veronica Mars
2 stemmen
Monk
2 stemmen
Charmed
2 stemmen
The Flight Attendant