The Split

7.8 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Split is een Britse mini-serie van de zender BBC One/Sundance TV. De serie ging in première op 24 april 2018.

De Defoes - een familie van vrouwelijke echtscheidingsadvocaten wordt gedwongen naar hun verleden te kijken als hun vader na dertig jaar afwezigheid plotseling terugkeert.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (1)

The Split - Eerste twee afleveringen

7.5

Nieuws (13)

Hoewel de corona-crisis langzaam op zijn retour lijkt te zijn, zijn we nog steeds niet geheel uit de lock down. We mogen alweer een terrasje pakken maar gehele vrijheid is het nog niet. Hieronder het serienieuws uit de week van 8 - 14 juni.
15 jun 2020
1
De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
5 mrt 2020
6
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 feb 2020

Populaire reacties (1)

7.5
19 mrt 2020
The Split is een Engelse drama-serie van de BBC. Er zijn tot nu toe twee seizoenen van ieder 6 afleveringen gemaakt en de laatste aflevering van het tweede seizoen in deze week uitgezonden. Of er een derde seizoen komt is nog niet bekend. Centraal in The Split staat de Defoe familie, van wie de leden echtscheidingsadvocaten zijn. De afleveringen vormen een doorlopend verhaal waarin naast het werk als advocaat ook de persoonlijke besognes van moeder Ruth en haar dochters Hannah, Nina en Rose uitgebreid aan de orde komen. De cast is heel erg goed met Nicola Walker (mijn favoriete tv-actrice), Annabal Scholey, Fiona Button, Stephen Mangan, de Nederlandse acteur Barry Atsma en Deborah Findlay.
Ik vind dit een van de betere series die de BBC heeft gemaakt. Het verhaal is meer dan goed en werd geschreven door Abi Morgan die ook verantwoordelijk was voor hoog gewaardeerde series als The Hour en River. Het acteren is geweldig en dat verbaast mij met zo’n geweldige cast niet. Het geheel is mooi gefilmd en voorzien van prachtige muziek.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem