Slow Horses

7.7 / 10
50 min
Thriller
Volg deze serie
7.7 / 10
3seizoenen/12afleveringen/2022 - heden
NetwerkApple TV+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2022 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Apple TV+
Slow Horses is een Britse thrillerserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première op 1 april 2022.

Slough House is een stortplaats voor leden van de inlichtingendienst die het hebben verprutst: een dienstdossier in een trein achtergelaten of een surveillance verprutst of onbetrouwbaar dronken zijn geworden bijvoorbeeld. Het zijn de arme relaties van de dienst, de Slow Horses en de meest bittere onder hen is River Cartwright, wiens dagen worden doorgebracht met het uitschrijven van mobiele telefoongesprekken. Maar wanneer een jonge man wordt ontvoerd en zijn ontvoerders hem live op internet dreigen te onthoofden, ziet River een kans om zichzelf te redden. Maar is het slachtoffer wel wie hij lijkt te zijn. En wat is de connectie van de ontvoerders met een in ongenade gevallen journalist. Terwijl de klok tikt op de executie, ontdekt River dat alle betrokkenen hun eigen agenda hebben.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 0
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Slow Horses.

Populaire reacties (2)

avatar Faemke
8
14 jan 2023
De eerste aflevering deed mij nog twijfelen of ik wel verder moest kijken, maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Echt een topserie.
avatar Francois_1
8
30 dec 2022
Spannende serie

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem
Slow Horses