Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie van het jaar 2018 - Leukste guilty pleasure serie

Serie van het jaar 2018 - Leukste guilty pleasure serie

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie guilty pleasure. Van maandag 7 januari t/m maandag 4 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
Guilty pleasures zijn erg persoonlijk en daarom ook voor iedereen anders. Op basis van de suggesties van de MijnSerie leden en schrijvers is er een mooi lijstje samengesteld. Guilty pleasure series zijn vaak ontzettend binge-worthy en series waarbij je je verstand lekker op nul kunt zetten. Vaak zijn het series waar je gewoon lekker vrolijk van wordt, bij weg zwijmelt of het is gewoon een lekkere foute serie. Natuurlijk konden we maar tien series nomineren, maar er zit vast voor iedereen wat tussen. Laat het stemmen beginnen!

A Series of Unfortunate Events



A Series of Unfortunate Events, gebaseerd op de boeken van Lemony Snicket, combineert pikzwarte humor met een vleugje avontuur. Neil Patrick Harris speelt de vijand, Count Olaf, en doet dit vol overtuiging. Elke twee afleveringen vertellen het verhaal van de Baudelaire kinderen die van plek naar plek worden gesleept nadat hun ouders zijn omgekomen in een brand. Dit terwijl ze overal achterna worden gezeten door Olaf, die het heeft gemunt op het fortuin dat de kinderen hebben geërfd. Het derde en laatste seizoen komt op 1 januari uit op Netflix.
Lees de recensies die geschreven zijn over A Series of Unfortunate Events.

Dynasty (2017)



Dynasty (2017) is een reboot van de klassieker uit de jaren 80. Het tweede seizoen is momenteel in volle gang. Dynasty (2017) volgt de schatrijke Carringtons en Colbys in hun dagelijks rijke mensen drama. De serie is lekker over de top en altijd boordevol met echte soap problemen. De cast bevat onder andere Elizabeth Gillies en Alan Dale.
Lees de recensies die geschreven zijn over Dynasty.

Fear The Walking Dead



De walking dead spin-off is inmiddels alweer vier seizoenen aan de gang. Fear The Walking Dead focust zich op het begin van de zombie-Apocalyps en volgt een disfunctionele familie in Los Angeles. De cast bestaat onder andere uit Frank Dillane, Cliff Curtis en Kim Dickens.
Lees de recensies die geschreven zijn over Fear the Walking Dead.

Grey's Anatomy



Grey's Anatomy is ondertussen al bezig met het vijftiende seizoen en volgt daarmee al jaren Dr. Grey en haar patiënten. De serie heeft inmiddels een spin-off en er gaan geruchten rond dat het zestiende seizoen het laatste zal zijn. Komend jaar kunnen we in ieder geval nog lekker het verstand op nul zetten en naar onze favoriete doctoren kijken.
Lees de recensies die geschreven zijn over Grey's Anatomy.

Jane the Virgin



Jane the Virgin is een klassieke telenovela en bevat alle clichés die je kunt bedenken. Het begon allemaal toen Jane, een maagd die wacht tot het huwelijk, kunstmatig werd geïnsemineerd door de zus van de vader van de baby. Vanaf daar begint deze grappige feel-good serie. Het laatste seizoen van Jane the Virgin komt uit in 2019.
Lees de recensies die geschreven zijn over Jane the Virgin.

Lucifer



Lucifer dreigde even het slachtoffer van de Magere Hein van gecancelde series te worden, maar werd nog net uit zijn klauwen gered door Netflix. Dit jaar werd het derde seizoen uitgezonden. Lucifer draait om niemand minder dan Lucifer Morgenstern, oftewel de duivel. De serie is gevuld met een goede dosis humor en dat maakt een echte guilty pleasure.
Lees de recensies die geschreven zijn over Lucifer.

Riverdale



Riverdale is op het moment een van de populairste series onder de jeugd. De serie begon bijna twee jaar geleden met de moord op Jason Blossom en heeft zich ondertussen ontwikkeld in een spannend tienerdrama. De serie volgt Archie Andrews en zijn vrienden. Riverdale is momenteel bezig met het derde seizoen. De serie is gebaseerd op de comics van Archie Comics.
Lees de recensies die geschreven zijn over Riverdale.

Shadowhunters



Shadowhunters is een fantasyserie gebaseerd op de boeken van Cassandra Clare. Eerder dit jaar werd de serie gecanceld en dat resulteerde in een van de grootste fanacties ooit, helaas tevergeefs, de serie bleef gecanceld. Shadowhunters vertelt het verhaal van Clary Fray, een zestienjarige tiener die erachter komt dat ze van een ras van ‘demonhunters’ afstamt. De laatste afleveringen van Shadowhunters zullen in 2019 uitgezonden worden.
Lees de recensies die geschreven zijn over Shadowhunters.

Suits



Na het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams ging Suits gewoon door. Momenteel bezig met het achtste seizoen is Suits al bijna acht jaar niet weg te denken van het kleine scherm. Suits draait om advocaat Harvey Specter en Mike Ross die samen zaken gaan oplossen in New York, ondanks het feit dat Mike geen echte advocaat is.
Lees de recensies die geschreven zijn over Suits.

The 100



The 100 is een sciencefictionserie van The CW. Het zesde seizoen gaat in 2019 in première. De serie begon ooit met honderd jongeren die terug naar de aarde werden gestuurd om te kijken of deze weer bewoonbaar was. De aarde was namelijk verwoest door kernwapens. Veel MijnSerie leden nomineerden The 100 als echte guilty pleasure serie. De serie zit bomvol actie en avontuur, en natuurlijk ook zat romantiek.
Lees de recensies die geschreven zijn over The 100.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

Ice_Braids
2 januari 2019, 15:16
Zoveel leuke series, hoe moet ik hier nu uit kiezen ????
1
tweemaalh
2 januari 2019, 16:59
Volgens mij stem ik al jaren steevast op Grey's Anatomy en ik vermoed dat mijn stem daar dit jaar ook naar zal gaan
0
sarlottje
2 januari 2019, 19:40
Zijn er ook guilty pleasures op het gebied van het genre misdaad of actie?
0
JanWillemK
2 januari 2019, 20:28
Er zijn een hoop nominaties waarvan ik de series niet als "guilty pleasure" zou bestempelen..
2
ViennaCarolina
3 januari 2019, 08:12
Dynasty is zeker DE guilty pleasure!
0
ellenvangenechten10
3 januari 2019, 09:25
Veel goede series! Maar ik denk wildcard:The Bold Type!
2
TnTNL
3 januari 2019, 11:29
Ik denk dat ik dan, als het echt om een guilty pleasure moet gaan, voor A Series of Unfortunate Events ga. Het is aan de ene kant een beetje een kinderachtige serie ofzo, maar ik geniet toch met volle teugen van elke aflevering. Fear the Walking Dead en Suits zijn voor mij gewoon pleasures, niks guilty aan ;)
De rest heb ik (nog) niet gezien dus daar kan ik geen uitspraak over doen.
0
DAVE2804
3 januari 2019, 17:14
Fear the Walking Dead zou ik ook niet zo'n 1,2,3 als guilty pleasure bestempelen. Net als Suits, hoewel ik die serie niet volg. Sinds december kijken mijn vriendin en ik The 100 en we zitten nu in seizoen 2. Dat is wel een guilty pleasure: geen supergoede serie, soms een beetje zwakke verhaallijnen en/of dialogen, maar wel amusant genoeg om te blijven kijken.
0
Log in om een reactie achter te laten