Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar 2021 - Beste nieuwe serie

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2021 en behandelt de categorie beste nieuwe serie. Van woensdag 5 januari tot en met zondag 6 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre en vele andere.

Het is altijd ontzettend moeilijk om een top tien samen te stellen voor de beste nieuwe series van het jaar. Er komen er immers zo veel uit. Hoewel, kwantiteit is natuurlijk niet altijd kwaliteit. Gelukkig hoefde ik het niet alleen doen en hebben jullie, de lezers, ook ontzettend goed meegeholpen met de polls. De nominaties gaven al een zeer duidelijke winnaar, dus ik ben zeer benieuwd of dat overeen gaat komen met de daadwerkelijke stemmen. Ik kan niet wachten op de uitslag!

Hieronder in alfabetische volgorde de top tien genomineerden van beste nieuwe series uit 2021;

Bridgerton
Eind vorig jaar verscheen deze Britse serie op Netflix. Het werd bekeken door ontzettend veel mensen en deze waren zeker niet allemaal tevreden. Maar voor elke hater is er ook een fan. Het blijft echter de vraag of deze romantische serie dit jaar de prijs voor beste serie gaat krijgen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Bridgerton.

Fate: The Winx Saga
Fate: The Winx Saga is een remake van de animatieserie Winx Club, welke erg populair was in de jaren 2000. Het moderne jasje dat Netflix de serie heeft aangetrokken blijft te werken, want de serie heeft een plekje verdient in onze top tien.
Lees de recensies die geschreven zijn over Fate: The Winx Saga.

Lupin
Deze Franse serie verdient ook zeker een plekje in deze lijst. Deze korte serie was een ontzettend groot succes eerder dit jaar. Een goede Europese misdaadserie doet het altijd goed. Gelukkig kan we nog langer gaan genieten van Lupin, want er komt een derde deel aan.
Lees de recensies die geschreven zijn over Lupin.

Mare of Easttown
De laatste jaren hebben grote namen uit Hollywood de sprong richting het kleine scherm durven nemen. Gelukkig maar, want dat levert heel vaak fantastische series op. In deze miniserie schittert Kate Winslet als Mare, op weerzinwekkende wijze. Deze serie verdient zeker een prijs in één van de categorieën dit jaar.
Lees de recensies die geschreven zijn over Mare of Easttown.

Marvel's Loki
Dit jaar verscheen eindelijk het langverwachte solo-avontuur van onze favoriete schurk, Loki. Of is het toch een anti-held? Welke van de twee Loki is mag je zelf bepalen, net zoals of deze serie de prijs voor beste serie in de wacht gaat slepen. Ik kan in ieder geval niet wachten op seizoen twee.
Lees de recensies die geschreven zijn over Marvel's Loki.

Marvel's WandaVision
Marvel's WandaVision was dit een van de eerste nieuw releases en bovendien ook de eerste Marvel Studios serie ooit. Een wat ruw begin dat niet iedereen kon bekoren maakte niks uit. Want wat is deze serie fantastisch goed in elkaar gezet. Ik kan niet wachten op meer Wanda en Vision is de toekomst.
Lees de recensies die geschreven zijn over Marvel's WandaVision.

Shadow and Bone
Een fantastische fantasyserie bomvol vertrouwde fantasy elementen. Een groot kwaad, fantastische wezens en een intrigerende magie. Als trouwe lezer van de boeken kan ik niet wachten tot jullie ook de rest van het verhaal tot leven mogen zien komen.
Lees de recensies die geschreven zijn over Shadow and Bone.

Sweet Tooth
Sweet Tooth blijkt ook erg populair in de verkiezingen van dit jaar. Deze serie over hybride-kinderen heeft het hart van menig MijnSerie-kijker overwonnen. Gaat het ook deze verkiezingen overwinnen?
Lees de recensies die geschreven zijn over Sweet Tooth.

Squid Game
Het is bijna onmogelijk dat je deze serie hebt gemist de afgelopen tijd. Ieder was in de ban van Squid Game. Ik ben persoonlijk heel erg benieuwd of het bij een rage blijft, of dat de serie grote winst gaat pakken deze verkiezingen. We gaan het zien!
Lees de recensies die geschreven zijn over Squid Game.

The Wheel of Time
The Wheel of Time is een fantastische nieuwe fantasyserie van Amazon Prime. Deze wereld vol magie, donkere krachten en mysterie zorgt voor veel polarisatie bij de fantasy liefhebbers. De serie is namelijk een adaptatie van een echte klassieker en je weet hoe dat de meningen kan verdelen. Gelukkig blijft alles altijd nog een kwestie van smaak. Daarom dat de serie ook meestrijdt voor de titel beste nieuwe serie van het jaar.
Lees de recensies die geschreven zijn over The Wheel of Time.

Dit waren alle tien de genomineerden die door jullie lezers, door de schrijvers en mijzelf zijn genomineerd. Mocht je toch een andere serie willen kiezen, gebruik dan je wildcard. Succes met stemmen.
Leuk?
13
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_BlackBiker
03 jan 2022 15:41 -
Om niet weer Mare of Easttown te kiezen, ga ik hier voor The Wheel of Time.
Mooie serie waar we hopelijk nog de nodige seizoenen van mogen genieten.
Reageer
avatar_Hangmat
03 jan 2022 22:52
Helemaal eens
Reageer
avatar_dutchusuk
04 jan 2022 10:20
Je word bedankt, ik kijk al veel te veel series. Ik had nog nooit van mare of Easttown gehoord, In ieder geval blij dat ik niet meedere seizoenen moet inhalen.🙂
Reageer
avatar_BlackBiker
04 jan 2022 11:22
Haha, graag gedaan en geniet er van!
Reageer
avatar_thujabinah
03 jan 2022 22:58 -
The wheel of time. Hoop op meer seizoenen.
Reageer
avatar_Mario_3
04 jan 2022 06:50 -
The Wheel of Time
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
04 jan 2022 09:00 -
Moeilijk! Winx, Shadow & Bone, The Wheel of time ... Ik ga toch voor deze laatste gaan!
Reageer
avatar_moviethom
04 jan 2022 16:27 -
Arcane :LoL mag hier ook wel tussen staan. deze is echt wel beter dan diverse series uit de bovenstaande lijst.
Reageer

Meer van Lucas Verbunt