Mrs. Fletcher

7.4 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO geeft premièredatum prijs voor Mrs. Fletcher

De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.

De HBO gelimiteerde serie, bedacht, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tom Perrotta (The Leftovers), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Perrotta. In de serie speelt Kathryn Hahn (Transparent, foto) de titelrol Mrs. Fletcher.Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon. Anderen castleden zijn: Owen Teague, Katie Kershaw, Domenick Lombardozzi, Cameron Boyce, Jen Richards en Casey Wilson. Vanaf 27 oktober zal de serie Mrs. Fletcher te zien zijn op HBO Now, HBO GO en HBO On Demand. Bekijk hieronder de teaser trailer;

Vorige aflevering
Parents' Weekend
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Gisteren, 10:00