Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
Peter Rotthier geeft "Mrs. Fletcher - Eerste aflevering" een 6.
Geschreven door Peter Rotthier op 1 november 2019.
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Mrs. Fletcher - Eerste aflevering

Waarom deze serie de titel Mrs. Fletcher kreeg, is mij voorlopig een raadsel. Het grootste deel van deze pilot draait rond haar zoon die naar het college vertrekt. Op het eerste gezicht lijkt het een aardige jongeman te zijn maar dat is maar schijn. Hij blijkt een echt etterbakje te zijn, dat eenmaal hij weg is van huis, zich ontpopt tot een smeerlapje eerste klas.

We maken kennis met Mrs. Fletcher in een ouderlingentehuis waar de dames van het tehuis een knutselnamiddag hebben. Een man in dezelfde ruimte zit op hetzelfde moment porno te bekijken op zijn laptop. Tien jaar geleden was dat misschien hilarisch, maar deze grap is al meer dan eens gepasseerd. Als start van een wat een komedie zou moeten zijn, begint Mrs. Fletcher alvast met een miskleun.

Ook voor de rest van deze aflevering lijkt het komediegenre ver weg. Er worden wel pogingen ondernomen om grappig te zijn maar die komen jammer genoeg niet tot hun recht. Mrs. Fletcher lijkt eerder een drama te worden met een zoon die alle aandacht naar zich toe zuigt en waar het hoofdpersonage voorlopig weinig aan kan veranderen.

[image-134642]

Veel zal natuurlijk afhangen van het verdere verloop van deze serie. Komt Fletcher zelf meer op het voorplan nu zoonlief het huis uit is, of blijft de serie zich voornamelijk op hem fixeren? Niet dat dat een probleem zou zijn, want met de figuur die opgevoerd wordt als zoon van Mrs. Fletcher valt heel wat aan te vangen.

De pilot van een serie is meestal het visitekaartje waarop die serie moet voortbouwen en dat valt in het geval van Mrs. Fletcher negatief uit. Toch herbergt die eerste aflevering ook enkele momenten waarop je als kijker wel kan voortbouwen als de desbetreffende verhaallijn verder wordt uitgewerkt. Alleen is dat nu nog koffiedik kijken en zullen de komende afleveringen hopelijk meer duidelijkheid brengen waar deze serie ons heen brengt. Voorlopig geven we Mrs. Fletcher nog het voordeel van de twijfel, hoewel het eindoordeel dreigt over te gaan hellen naar de verkeerde kant.
Volg Mrs. Fletcher
Vorige aflevering
Welcome Back
Welcome Back
01x07
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mrs. Fletcher