Mrs. Fletcher

7.3 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Christophe
7
22 jan 2020 12:24 -
Deze serie wordt gedragen door het charisma van Kathryn Hahn. Daarmee is het meeste gezegd.

Het is allemaal nogal wat ik noem 'HBO-overdreven realistisch'. Ik vind dat typisch aan dit soort HBO-series, de personages zijn echt mensen van vlees en bloed, die van alles doen wat je in pakweg 'the blacklist' niet ziet gebeuren en ik denk dan aan 'naar de wc gaan' of bijvoorbeeld 'fantasieën uitleven en elke dag flink wat masturberen' en dan is de vraag natuurlijk of jij daar als kijker een boodschap aan hebt, of niet. Is het echt nodig om de scheten van Red Reddington te horen knallen? Maar als je daar niet mee zit, is Mrs Fletcher best wel een goeie serie met geloofwaardige personages en (een beetje) diepgang.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.