Mrs. Fletcher

7.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Mrs. Fletcher ook te zien bij Ziggo

De HBO-serie Mrs. Fletcher, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tom Perrotta (The Leftovers), is gebaseerd op zijn gelijknamige bestseller.

In de serie speelt Kathryn Hahn (Transparent) de titelrol Mrs. Fletcher. De nieuwe komedieserie van HBO zal op 27 oktober in première gaan. De serie is in Nederland vervolgens vanaf 28 oktober al wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series.

Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon. Andere castleden zijn: Owen Teague, Katie Kershaw, Domenick Lombardozzi, Cameron Boyce, Jen Richards en Casey Wilson. Bekijk hieronder de trailer die HBO heeft gelanceerd.

Vorige aflevering
Welcome Back
Welcome Back
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00