Mrs. Fletcher

7.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Mrs. Fletcher ook te zien bij Ziggo

De HBO-serie Mrs. Fletcher, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tom Perrotta (The Leftovers), is gebaseerd op zijn gelijknamige bestseller.

In de serie speelt Kathryn Hahn (Transparent) de titelrol Mrs. Fletcher. De nieuwe komedieserie van HBO zal op 27 oktober in première gaan. De serie is in Nederland vervolgens vanaf 28 oktober al wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series.

Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon. Andere castleden zijn: Owen Teague, Katie Kershaw, Domenick Lombardozzi, Cameron Boyce, Jen Richards en Casey Wilson. Bekijk hieronder de trailer die HBO heeft gelanceerd.

Vorige aflevering
Welcome Back
Welcome Back
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00