Mrs. Fletcher

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Komedieserie Mrs. Fletcher ook te zien bij Ziggo

De HBO-serie Mrs. Fletcher, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Tom Perrotta (The Leftovers), is gebaseerd op zijn gelijknamige bestseller.

In de serie speelt Kathryn Hahn (Transparent) de titelrol Mrs. Fletcher. De nieuwe komedieserie van HBO zal op 27 oktober in première gaan. De serie is in Nederland vervolgens vanaf 28 oktober al wekelijks te volgen bij Ziggo Movies & Series.

Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon. Andere castleden zijn: Owen Teague, Katie Kershaw, Domenick Lombardozzi, Cameron Boyce, Jen Richards en Casey Wilson. Bekijk hieronder de trailer die HBO heeft gelanceerd.

Vorige aflevering
Care Package
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Fleabag is een Britse komedieserie van de zender BBC Three. Er zijn twee seizoenen verschenen van ieder zes afleveringen. De serie werd in april 2019 afgesloten bij de BBC.
Vandaag, 10:00
1
Na jaren van mini-reünies op televisie en een recente actie op Instagram, kan de Friends-cast binnenkort eindelijk samenkomen voor een goede reünie op televisie.
Vandaag, 09:00
CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00