Mrs. Fletcher

7.2 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:HBO
Mrs. Fletcher is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. De serie ging in première op 27 oktober 2019.

Mrs. Fletcher is een verhaal over de coming-of-age, waarin zij onderzoek doet naar de impact van internetporno en sociale media op het leven van een moeder met een leeg nest en haar eerstejaars zoon.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
7
22 jan 2020
Deze serie wordt gedragen door het charisma van Kathryn Hahn. Daarmee is het meeste gezegd.

Het is allemaal nogal wat ik noem 'HBO-overdreven realistisch'. Ik vind dat typisch aan dit soort HBO-series, de personages zijn echt mensen van vlees en bloed, die van alles doen wat je in pakweg 'the blacklist' niet ziet gebeuren en ik denk dan aan 'naar de wc gaan' of bijvoorbeeld 'fantasieën uitleven en elke dag flink wat masturberen' en dan is de vraag natuurlijk of jij daar als kijker een boodschap aan hebt, of niet. Is het echt nodig om de scheten van Red Reddington te horen knallen? Maar als je daar niet mee zit, is Mrs Fletcher best wel een goeie serie met geloofwaardige personages en (een beetje) diepgang.
Mrs. Fletcher