Landscapers

-
60 min
Miniserie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min2020 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:Sky Atlantic
Landscapers is een Britse miniserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première op 30 november -0001.

Landscapers onderzoekt de levens van de veroordeelde moordenaars Susan en Christopher Edwards, en vraagt ​​hoe dit toegewijde en zachtaardige paar er toe kwam om Susans ouders te vermoorden en hen te begraven in de achtertuin van hun huis in Mansfield, een misdaad die al meer dan een decennium onontdekt bleef. Deze zwarte komedie, narratief speelse misdaaddrama is gebaseerd op uitgebreid onderzoek, urenlange interviews en directe toegang tot de verdachten, die altijd hebben geprotesteerd tegen hun onschuld van moord.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Landscapers.

Nieuws (2)

Ook in de week van 5 tot en met 11 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 41
ma 12 oktober
Alexander Payne (Hung) is van Landscapers afgestapt en zal niet meer regisseren. Will Sharpe (Giri/Haji) neemt zijn taak over en zal de serie regisseren.
zo 11 oktober
1

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Sherlock
1 stem
Homeland
1 stem
Arrow
1 stem
Mr. Robot
1 stem