Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in december 2021

In december 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in december hun première beleven.

Santa Inc.


Te zien vanaf: Donderdag 2 december bij HBO Max
Het verhaal: Santa Inc. verteld het verhaal van Candy Smalls, de hoogste vrouwelijke elf op de Noordpool. Wanneer de opvolger van de kerstman op kerstavond door Amazon wordt weggekaapt, gaat Candy voor haar ultieme droom: de eerste vrouwelijke kerstman in de geschiedenis van Kerstmis worden.
De stemmencast: Seth Rogen, Sarah Silverman en vele andere.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


Harlem


Te zien vanaf: Vrijdag 3 december bij Amazon.
Het verhaal: Vier stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen in Harlem, New York City: een rijzende ster-professor die worstelt om ruimte te maken voor haar liefdesleven; een slimme tech-ondernemer die altijd met nieuwe mensen date; een zanger zonder filter; en een hopeloze romantische modeontwerper. Samen stijgen ze op naar de volgende fase van hun carrière, relaties en grote stadsdromen.
De cast: Tyler Lepley, Meagan Good, Grace Byers, Shoniqua Shandai en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Landscapers


Te zien vanaf: Maandag 6 december bij HBO.
Het verhaal: Landscapers onderzoekt de levens van de veroordeelde moordenaars Susan en Christopher Edwards, en vraagt ​​hoe dit toegewijde en zachtaardige paar er toe kwam om Susans ouders te vermoorden en hen te begraven in de achtertuin van hun huis in Mansfield, een misdaad die al meer dan een decennium onontdekt bleef. Deze zwarte komedie, narratief speelse misdaaddrama is gebaseerd op uitgebreid onderzoek, urenlange interviews en directe toegang tot de verdachten, die altijd hebben geprotesteerd tegen hun veroordeling van moord.
De cast: Olivia Colman, David Thewlis en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië


Abbott Elementary


Te zien vanaf: Dinsdag 7 december bij ABC.
Het verhaal: Een groep toegewijde, gepassioneerde leraren en een enigszins toondove directeur worden in Abbott Elementary samengebracht op een openbare school in Philadelphia, waar ze, ondanks de grote tegenslagen, vastbesloten zijn om hun studenten te helpen slagen in het leven. Hoewel deze ongelooflijke ambtenaren misschien in de minderheid en onder gefinancierd zijn, houden ze van wat ze doen, ook al houden ze niet van de minder dan geweldige houding van het schooldistrict ten aanzien van het onderwijzen van kinderen.
De cast: Lisa Ann Walter, Sheryl Lee Ralph, Tyler James Williams, Chris Perfetti, Quinta Brunson en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Zina


Te zien vanaf: Dinsdag 7 december bij NPO 3.
Het verhaal: In Zina maken we kennis met Amal en haar vriendinnen : Lamya, Sofia, Nisrine en zus Samira. Amal is een Marokkaans-Nederlandse vrouw die haar leven op de rit heeft. Ze heeft een baan, een huis en staat op het punt te trouwen met Younes, type ideale schoonzoon. Juist dat doet haar twijfelen aan alle verwachtingen die haar door anderen en door zichzelf worden opgelegd. Ze heeft bijna alle hokjes op haar lijstje afgevinkt. Maar is ze gelukkig?
De cast: Asma El Mouden, Sofia Yousfi, Soumaya Ahouaoui, Jouman Fattal, Dunya Khayame en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Nederland


And Just Like That…


Te zien vanaf: Donderdag 9 december bij HBO Max.
Het verhaal: And Just Like That… is het vervolg op Sex and the City en speelt zich ongeveer twintig jaar later af en draait om hun levens in hun vijftiger jaren.
De cast: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramirez en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika


American Auto


Te zien vanaf: Dinsdag 14 december bij NBC.
Het verhaal: American Auto is gevestigd op het hoofdkantoor van een groot Amerikaans automobielbedrijf in Detroit, waar een spartelende groep leidinggevenden probeert de bedrijfsidentiteit te herontdekken te midden van een snel veranderende industrie.
De cast: Harriet Dyer, Ana Gasteyer, Alexandra Siegel, Tye White en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Grand Crew


Te zien vanaf: Dinsdag 14 december bij NBC.
Het verhaal: Een groep zwarte vrienden bespreekt in Grand Crew de ups en downs van het leven en de liefde in een wijnbar.
De cast: Chase Yi, LaMonica Garrett, Nicole Byer, Jimmy Walker Jr. en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Station Eleven


Te zien vanaf: Donderdag 16 december bij HBO Max.
Het verhaal: Station Eleven is een post-apocalyptische saga over meerdere tijdlijnen die de verhalen vertellen van overlevenden van een verwoestende griep terwijl ze proberen de wereld opnieuw op te bouwen , terwijl ze vasthouden aan het beste van wat er verloren is gegaan.
De cast: Mackenzie Davis, Himesh Patel, David Wilmot, Matilda Lawler, Nabhaan Rizwan en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika


MacGruber


Te zien vanaf: Donderdag 16 december bij Peacock.
Het verhaal: Na meer dan een decennium in de gevangenis te hebben verrot, wordt Amerika's ultieme held en uberpatriot MacGruber eindelijk vrijgelaten. Zijn missie: een mysterieuze schurk uit zijn verleden uitschakelen: brigadegeneraal Enos Queeth. Met de hele wereld in het vizier, moet MacGruber racen tegen de tijd om de krachten van het kwaad te verslaan - alleen om te ontdekken dat het kwaad ... van binnen op de loer kan liggen.
De cast: Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Sam Eliot, Laurence Fishburne en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Firebite


Te zien vanaf: Donderdag 16 december bij AMC+.
Het verhaal: Firebite speelt zich af in een afgelegen mijnstadje in de woestijn, een bijenkorf voor het laatste vampierbolwerk dat in 1788 van Groot-Brittannië naar Australië werd verscheept door de koloniale grootmacht om de inheemse bevolking uit te roeien. Beschutting tegen de zon in de ondergrondse mijnen en tunnels die de stad tot op de dag van vandaag omringen, groeit het aantal en de honger van de kolonie. Er komt oorlog. Tyson en Shanika vormen de voorhoede van de oorlog. Maar welke hoop heeft een vakkundig roekeloze man vol bravoure en een 17-jarige wees mogelijk om deze wrede bloeddorstige parasieten te verslaan, wanneer legioenen krijgers voor hen hebben gefaald?
De cast: Rob Collins, Callan Mulvey, Santae Barnes-Cowan, Thibul Nettle, Yael Stone en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Groot-Brittannië

With Love


Te zien vanaf: Vrijdag 17 december bij Amazon.
Het verhaal: Volgt de Diaz-broer en zus, Lily en Jorge, die op een missie zijn om liefde en een doel te vinden. Ze kruisen paden in With Love met schijnbaar niet-verwante bewoners tijdens enkele van de meest verhoogde dagen van het jaar - de feestdagen.
De cast: Emeraude Toubia, Mark Indelicato, Gloria Calderon Kellett, Desmond Chiam, Rome Flynn en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


1883


Te zien vanaf: Zondag 19 december bij Paramount+.
Het verhaal: Volg in 1883 de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een ​​betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana.
De cast: Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill, Isabel May, LaMonica Garrett en vele anderen.
Genre: Western
Land van herkomst: Amerika


Dragons: The Nine Realms


Te zien vanaf: Donderdag 23 december bij Peacock
Het verhaal: 1.300 jaar na de gebeurtenissen van How to Train Your Dragon, zijn draken in Dragons: The Nine Realms nu slechts een legende voor de moderne wereld. Wanneer een geologische anomalie een immense, kilometers diepe spleet in het aardoppervlak opent, verzamelen wetenschappers van over de hele wereld zich in een nieuwe onderzoeksfaciliteit om het mysterieuze fenomeen te bestuderen. Al snel ontdekt een groep buitenbeentjes, door hun ouders naar de site gebracht, de waarheid over draken en waar ze zich hebben verstopt - een geheim dat ze voor zichzelf moeten houden om te beschermen wat ze hebben ontdekt.
De stemmencast: Jeremy Shada en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


The Silent Sea


Te zien vanaf: Vrijdag 24 december bij Netflix.
Het verhaal: The Silent Sea is een verhaal over elite-wetenschappers die naar de maan vertrokken om onbekende monsters op te halen uit een verlaten onderzoeksstation.
De cast: Bae Doo-Na, Gong Yoo, Lee Joon, Lee Moon-saeng, Kang Mal-geum en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Zuid-Korea


Folk med ångest


Te zien vanaf: Woensdag 29 december bij Netflix.
Het verhaal: Een mislukte bankrover sluit zich samen met een makelaar, twee IKEA verslaafden, een zwangere vrouw, een suïcidale miljonair en een konijn in Folk med ångest op in een huis.
De cast: Elina Du Rietz, Carla Sehn, Sascha Zacharias, Alfred Svensson en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Zweden


The Book of Boba Fett


Te zien vanaf: Woensdag 29 december bij Disney+.
Het verhaal: Boba Fett is terug. En zijn verhaal is nog maar net begonnen. The Book of Boba Fett is de reis van de legendarische premiejager Boba Fett en die gaat verder na zijn herintroductie in The Mandalorian.
De cast: Temuera Morrison, Ming-Na Wen en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika


Tokyo Vice


Te zien vanaf: Vrijdag 31 december bij HBO Max.
Het verhaal: Jake Adelstein is een Amerikaanse journalist die zich op laat nemen in het politiecommando van Tokyo Vice om corruptie te onthullen. Volg zijn dagelijkse afdaling in de met neon doordrenkte onderbuik van de stad, waar niets en niemand is echt wat of wie ze lijken.
De cast: Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Ella Rumpf en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika

Ms. Marvel


Te zien vanaf: Vrijdag 31 december bij Disney+.
Het verhaal: Kamala Khan, een geweldige student, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijver, heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen - dat wil zeggen, totdat ze in Ms. Marvel superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?
De cast: Iman Vellani, Saagar Shaikh, Matthew Lintz, Aramis Knight en vele anderen.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika


1899


Te zien vanaf: Vrijdag 31 december bij Netflix.
Het verhaal: In 1899, aan het begin van de 20e eeuw, ontdekten Europese passagiers op een schip dat naar de Nieuwe Wereld voer, verenigd door hun hoop en dromen van een beloofd land, een spookschip dat op drift was op open zee en dat hun reis in een nachtmerrie zou veranderen .
De cast: Aneurin Barnard, Miguel Bernardeau, Jonas Bloquet, Yann Gael, Anton Lesser en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Duitsland


Stay Close


Te zien vanaf: Vrijdag 31 december bij Netflix.
Het verhaal: Het leven van een fotojournalist, een voetbalmoeder en een moordzaken-rechercheur wordt in Stay Close verstoord door een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden.
De cast: Bethany Antonia, Richard Armitage, Daniel Francis, Jo Joyner, Cush Jumbo en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinderprogramma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
30 nov 2021 15:51 -
Zit weer een hoop interessants bij, maar is die datum van Ms. Marvel wel correct? Ik lees overal dat die pas midden 2022 verwacht wordt.
Reageer
avatar_Mandy1966
30 nov 2021 16:55
Klopt, ik kreeg verschillende signalen. Heb voor de zekerheid deze erbij gezet, al denk ik idd dat het niet correct is.
Reageer
avatar_DAVE2804
30 nov 2021 18:05 -
Dat denk ik, ook omdat deze serie een opzet is voor de Marvel-film The Marvels. Die verschijnt pas in 2023 en dan zou er wel heel veel tijd tussen deze serie en de film zitten.
Reageer