Hinterland

7.8 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2013 - heden
NetwerkS4/C
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2013 - heden
Genres:Detective
Netwerk:S4/C
Hinterland (Y Gwyll) is een Brits/Welsche detectiveserie van de zender S4/C. De serie ging in première op 29 oktober 2013. Hinterland is de Engelstalige versie, S4/C brengt de serie in de Welshe taal onder de naam Y Gwyll.

Tom Mathias van de DCI heeft zijn leven in Londen verlaten om naar Aberystwyth te gaan. Hij is een briljante maar onrustige man. Ondanks zijn fouten is hij een uitstekende detective die weet dat de sleutel tot het oplossen van de misdaad ligt, niet waarin iedereen op zoek is naar de waarheid maar hoe je het bekijkt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 9
Seizoen 3
0 / 9

Recensies (4)

Hinterland - Seizoen 1

6

Hinterland - Seizoen 3

9

Nieuws (19)

Nog één keer een serie van de maand, het nieuwsoverzicht en W.V.T.T.K. althans wat betreft seizoen twee. Eind augustus/begin september zijn Mandy en Peter terug met seizoen drie!
27 jun 2020
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
29 mrt 2020
4
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
30 dec 2019
1

Populaire reacties (2)

8
29 mei 2019
Toch mooi dat Engelse een spannende serie kunnen maken zonder overdreven actie scenes.
8
26 okt 2016
Goeie serie, mooie beelden, fantastische acteurs en actrices, boeiende verhaal lijn, heel erg serieus, ontdaan van iedere vorm van humor: er kan geen lachje af. Maar ik blijf kijken!

Vergelijkbare series

The Loch
4 stemmen
One Of Us
3 stemmen
DCI Banks
2 stemmen
Shetland
2 stemmen
Happy Valley
2 stemmen