Hinterland

7.8 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Hinterland vanaf 9 mei op NPO 1

Het derde seizoen van de dramaserie Hinterland is vanaf woensdag 9 mei wekelijks te zien op NPO 1 om 21.25 uur. De eerdere twee seizoenen van de serie zijn momenteel ook te zien op Netflix.

Hinterland (Y Gwyll) is een Britse detective-dramaserie van de zender S4/C. De serie ging in première in 2013. Hinterland is de Engelstalige versie, S4/C brengt de serie in de Welshe taal onder de naam Y Gwyll.

Tom Mathias (Richard Harrington) van de DCI heeft zijn leven in Londen achter zich gelaten om naar Aberystwyth te gaan. Hij is een briljante maar onrustige man. Ondanks zijn fouten is hij een uitstekende detective die weet dat de sleutel tot het oplossen van de misdaden niet ligt in het zoeken naar de waarheid, maar hoe je het bekijkt.

In het derde seizoen krijgt hij weer te maken met de meest uiteenlopende zaken, zoals de brute moord op een geestelijke, een jongen die door zijn eigen vader ontvoerd is en de vondst van een lijk in een ondiep graf. Terwijl Mathias zich stort op het leven en de dood van deze personen, werkt hij zelf nog aan zijn fysiek en mentaal herstel na de nog onopgeloste aanval op hem aan het einde van het tweede seizoen van Hinterland.

Vorige aflevering
Episode 4 (2)
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00
Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.
Gisteren, 10:00
American Dad! is een Amerikaanse animatieserie van de zender TBS (voorheen FOX). De serie ging in première in 2005 en inmiddels zijn er al zestien seizoenen verschenen.
Gisteren, 09:00
In april verschijnt de nieuwe misdaadserie Home Before Dark bij Apple TV+.
maandag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00