Hinterland

7.8 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Hinterland vanaf 9 mei op NPO 1

Het derde seizoen van de dramaserie Hinterland is vanaf woensdag 9 mei wekelijks te zien op NPO 1 om 21.25 uur. De eerdere twee seizoenen van de serie zijn momenteel ook te zien op Netflix.

Hinterland (Y Gwyll) is een Britse detective-dramaserie van de zender S4/C. De serie ging in première in 2013. Hinterland is de Engelstalige versie, S4/C brengt de serie in de Welshe taal onder de naam Y Gwyll.

Tom Mathias (Richard Harrington) van de DCI heeft zijn leven in Londen achter zich gelaten om naar Aberystwyth te gaan. Hij is een briljante maar onrustige man. Ondanks zijn fouten is hij een uitstekende detective die weet dat de sleutel tot het oplossen van de misdaden niet ligt in het zoeken naar de waarheid, maar hoe je het bekijkt.

In het derde seizoen krijgt hij weer te maken met de meest uiteenlopende zaken, zoals de brute moord op een geestelijke, een jongen die door zijn eigen vader ontvoerd is en de vondst van een lijk in een ondiep graf. Terwijl Mathias zich stort op het leven en de dood van deze personen, werkt hij zelf nog aan zijn fysiek en mentaal herstel na de nog onopgeloste aanval op hem aan het einde van het tweede seizoen van Hinterland.

Vorige aflevering
Episode 4 (2)
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van De Luizenmoeder. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 12:00
BBC One heeft opdracht gegeven voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love.
Gisteren, 11:00
The Ranch is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Inmiddels is bekend wanneer de laatste afleveringen van de serie zullen verschijnen.
Gisteren, 10:00
Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. Het eerste seizoen is momenteel te volgen.
Gisteren, 09:00
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
maandag, 18:41
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
maandag, 12:00
1