Hinterland

7.8 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Hinterland vanaf 9 mei op NPO 1

Het derde seizoen van de dramaserie Hinterland is vanaf woensdag 9 mei wekelijks te zien op NPO 1 om 21.25 uur. De eerdere twee seizoenen van de serie zijn momenteel ook te zien op Netflix.

Hinterland (Y Gwyll) is een Britse detective-dramaserie van de zender S4/C. De serie ging in première in 2013. Hinterland is de Engelstalige versie, S4/C brengt de serie in de Welshe taal onder de naam Y Gwyll.

Tom Mathias (Richard Harrington) van de DCI heeft zijn leven in Londen achter zich gelaten om naar Aberystwyth te gaan. Hij is een briljante maar onrustige man. Ondanks zijn fouten is hij een uitstekende detective die weet dat de sleutel tot het oplossen van de misdaden niet ligt in het zoeken naar de waarheid, maar hoe je het bekijkt.

In het derde seizoen krijgt hij weer te maken met de meest uiteenlopende zaken, zoals de brute moord op een geestelijke, een jongen die door zijn eigen vader ontvoerd is en de vondst van een lijk in een ondiep graf. Terwijl Mathias zich stort op het leven en de dood van deze personen, werkt hij zelf nog aan zijn fysiek en mentaal herstel na de nog onopgeloste aanval op hem aan het einde van het tweede seizoen van Hinterland.

Vorige aflevering
Return to Pontarfynach - Part 2
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56