Dokter Tinus

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
6seizoenen/72afleveringen/2012 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2012 - heden
Genres:Drama
Netwerk:SBS 6
Dokter Tinus is een Nederlandse dramaserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 29 augustus 2012.

Acteur Thom Hoffman vertolkt de hoofdrol van de succesvolle vaatchirurg die plotseling wordt geconfronteerd met een bloedfobie, waardoor hij zijn werk onmogelijk nog kan uitoefenen in het ziekenhuis. Daarom verhuist hij van de hoofdstad naar het platteland en gaat aan de slag als de enige huisarts in het dorp waar hij alleen zijn tante kent. Zijn voorganger was zeer geliefd, dus een warm onthaal voor de nieuweling is dan ook niet vanzelfsprekend. Het empathisch vermogen van de dokter laat daarbij nogal te wensen over, wat het voor hem nog moeilijker maakt om zijn plaats te veroveren binnen de hechte gemeenschap.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 4
0 / 14
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 6
0 / 12

Recensies (3)

Dokter Tinus - Seizoen 3 (Eerste aflevering)

6.5

Dokter Tinus - Seizoen 2

8

Nieuws (42)

Het derde seizoen van KLEM gaat eind september in première. Het derde is tevens het laatste seizoen van de dramaserie met Barry Atsma en Georgina Verbaan.
di 25 augustus
De Nederlandse dramaserie Vlucht HS13, met Katja Schuurman (Nieuwe Buren) en Daniël Boissevain (Zomer in Zeeland), verschijnt in augustus bij Ziggo Movies & Series.
vr 24 juli
Binnenkort gaan de opnames van het nieuwe seizoen van Kees & Co van start met een nieuwe actrice in de rol van Coosje: Tina de Bruin.
4 okt 2019

Populaire reacties (2)

-
22 aug 2015
op naar de volgende seizoen ook een leuke serie

Vergelijkbare series

Smeris
7 stemmen
Penoza
5 stemmen
Dokter Deen
5 stemmen
Celblok H
4 stemmen
Nieuwe Buren
3 stemmen