Dokter Tinus

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Alle seizoenen Dokter Tinus nu op Videoland

De zes seizoenen van de SBS6-serie Dokter Tinus zijn vanaf nu te bekijken bij Videoland. Dat is mogelijk omdat SBS-eigenaar Talpa een fors aantal series heeft ondergebracht bij Videoland, dat onderdeel is van RTL.

Acteur Thom Hoffman vertolkt in Dokter Tinus de hoofdrol van de succesvolle vaatchirurg die plotseling wordt geconfronteerd met een bloedfobie, waardoor hij zijn werk onmogelijk nog kan uitoefenen in het ziekenhuis. Daarom verhuist hij van de hoofdstad naar het platteland en gaat aan de slag als de enige huisarts in het dorp waar hij alleen zijn tante kent. Zijn voorganger was zeer geliefd, dus een warm onthaal voor de nieuweling is dan ook niet vanzelfsprekend. Het empathisch vermogen van de dokter laat daarbij nogal te wensen over, wat het voor hem nog moeilijker maakt om zijn plaats te veroveren binnen de hechte gemeenschap.

Deze SBS-series worden in 2018 ook toegevoegd aan het aanbod van Videoland:

Danni Lowinski (NL) (vanaf 20 juli)
Bar Gezellig (vanaf 27 juli)
De Mannen van Dokter Anne (vanaf augustus)
Gouden Bergen (vanaf augustus)
Verliefd op Ibiza (vanaf augustus)
Rechercheur Ria (vanaf september)
Dagboek van een Callgirl (vanaf september)
Bureau Raampoort (vanaf september)
De Hoofdprijs (vanaf oktober)
Vorige aflevering
De getuige
06x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 13:00
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Gisteren, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Gisteren, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
vrijdag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
vrijdag, 15:00