De Jacht

7.2 / 10
40 min
Thriller
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSBS 6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:SBS 6
De Jacht is een Nederlandse thrillerserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 23 mei 2016.

In het bos worden de lijken gevonden van een aantal jonge vrouwen. De zaak wordt toegewezen aan de jonge, maar ijverige en doortastende,rechercheur Lea Smid. Zij roept de hulp in van ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

De Jacht - Seizoen 1

7.5

Nieuws (6)

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
23 jun 2018
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 4 tot en met 10 juni voor je op een rijtje gezet.
11 jun 2018
De Jacht is een Nederlandse thrillerserie van de zender SBS6. De serie was daar in 2016 te zien. Vanaf 22 juni biedt Videoland De Jacht aan op het online platform.
4 jun 2018

Populaire reacties (11)

8
29 mei 2016
In tegenstelling tot de vorige reacties ben ik wél enthousiast over de serie. Ik heb nu 4 afleveringen gezien en ik vind het weer eens wat anders dan de andere Nederlandse crimeseries (Baantjer, Moordvrouw, Smeris, Flikken e.d.). Misschien inderdaad af en toe voorspelbaar, maar daarom niet minder spannend! Ook vind ik dat er goed geacteerd wordt, vooral door Fedja van Huêt en Loes Haverkort. Ik ga zeker verder kijken!
8
30 mei 2016
Ik ben het met IngKel eens. Deze serie is totaal anders van sfeer dan de standaard Nederlandse series. Ook deze zijn trouwens erg voorspelbaar, dus dat vind ik een drogreden van degenen die deze serie afkraken.
Fedja van Huêt speel heel erg sterk, Gouden Kalf waardig.
Ik zal vanavond dan ook al aflevering 5 en 6 bekijken.

Vergelijkbare series

Twin Peaks
2 stemmen
Baantjer
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem