De Jacht

7.2 / 10
40 min
Thriller
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie De Jacht vanaf 22 juni bij Videoland

De Jacht is een Nederlandse thrillerserie van de zender SBS6. De serie was daar in 2016 te zien. Vanaf 22 juni biedt Videoland De Jacht aan op het online platform.

Loes Haverkort en Fedja van Huêt spelen de hoofdrollen in deze remake van de Deense serie Those Who Kill (Den som dræber).In het bos worden de lijken gevonden van een aantal jonge vrouwen. De zaak wordt toegewezen aan de jonge, maar ijverige en doortastende rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort). Zij roept de hulp in van ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt).

De afleveringen van de Nederlandse remake, die uit zes afleveringen bestaat, zijn geregisseerd door Will Koopman, bekend van televisieseries als Bureau Kruislaan, Vrouwenvleugel en Gooische vrouwen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse dramedyserie Ginny & Georgia is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging afgelopen februari in première.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
maandag, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
maandag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
maandag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00