De Jacht

7.2 / 10
40 min
Thriller
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Thrillerserie De Jacht vanaf 22 juni bij Videoland

De Jacht is een Nederlandse thrillerserie van de zender SBS6. De serie was daar in 2016 te zien. Vanaf 22 juni biedt Videoland De Jacht aan op het online platform.

Loes Haverkort en Fedja van Huêt spelen de hoofdrollen in deze remake van de Deense serie Those Who Kill (Den som dræber).In het bos worden de lijken gevonden van een aantal jonge vrouwen. De zaak wordt toegewezen aan de jonge, maar ijverige en doortastende rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort). Zij roept de hulp in van ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt).

De afleveringen van de Nederlandse remake, die uit zes afleveringen bestaat, zijn geregisseerd door Will Koopman, bekend van televisieseries als Bureau Kruislaan, Vrouwenvleugel en Gooische vrouwen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Gisteren, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Gisteren, 09:00