De Jacht

7.2 / 10
40 min
Thriller
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSBS 6
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:SBS 6
De Jacht is een Nederlandse misdaadserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 23 mei 2016.

Lea Smid is een jonge maar doortastende politie-inspecteur. Ze is leider van een speciale onderzoekseenheid naar seriemoorden. Ze werkt samen met ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf. Die samenwerking levert resultaten op, maar is niet altijd conform de procedures bij een normaal politieonderzoek.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (11)

avatar IngKel
8
29 Mei 2016
In tegenstelling tot de vorige reacties ben ik wél enthousiast over de serie. Ik heb nu 4 afleveringen gezien en ik vind het weer eens wat anders dan de andere Nederlandse crimeseries (Baantjer, Moordvrouw, Smeris, Flikken e.d.). Misschien inderdaad af en toe voorspelbaar, maar daarom niet minder spannend! Ook vind ik dat er goed geacteerd wordt, vooral door Fedja van Huêt en Loes Haverkort. Ik ga zeker verder kijken!
avatar Dore
8
30 Mei 2016
Ik ben het met IngKel eens. Deze serie is totaal anders van sfeer dan de standaard Nederlandse series. Ook deze zijn trouwens erg voorspelbaar, dus dat vind ik een drogreden van degenen die deze serie afkraken.
Fedja van Huêt speel heel erg sterk, Gouden Kalf waardig.
Ik zal vanavond dan ook al aflevering 5 en 6 bekijken.

Vergelijkbare series

Baantjer
4 stemmen
Code 37
3 stemmen
Twin Peaks
2 stemmen
De Jacht