De 12 van Schouwendam

-
45 min
Anthologie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2019 - heden
NetwerkVideoland
1x1 12 november 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Videoland
De 12 van Schouwendam is een Nederlandse anthologieserie te zien bij Videoland. De serie ging in première in 2019.

De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een zestienjarig meisje en een zeventienjarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken? Als er vervolgens dodelijke slachtoffers vallen, slaat de paranoia in het dorp volledig toe en zet dat de onderlinge verhouding van alle karakters op scherp. De eerste serie van deze anthologie heten De 12 van Oldenheim.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De 12 van Schouwendam.

Nieuws (6)

De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
ma 16 september
2
Videoland heeft de premièredatum aangekondigd voor de anthologieserie De 12 van Schouwendam, het vervolg op De 12 van Oldenheim.
wo 11 september

Vergelijkbare series