De 12 van Schouwendam

8,0 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkVideoland
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Videoland
De 12 van Schouwendam is een Nederlandse anthologieserie te zien bij Videoland. De serie ging in première op 12 november 2019.

De typisch Nederlandse plaats Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een zestienjarig meisje en een zeventienjarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven. Wie is hij en wat heeft hij met de verdwijningen van destijds te maken? Als er vervolgens dodelijke slachtoffers vallen, slaat de paranoia in het dorp volledig toe en zet dat de onderlinge verhouding van alle karakters op scherp. De eerste serie van deze anthologie heten De 12 van Oldenheim.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

De 12 van Schouwendam - Eerste aflevering

8

Nieuws (11)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Keizersvrouwen, Dit zijn wij, Servant, Harley Quinn, His Dark Materials, See, The Morning Show: deze en nog veel meer series die in première gaan in november vind je hieronder.
do 31 oktober
1
Tom Clancy's Jack Ryan, 4 Blocks, Shameless (US), Rick and Morty, The Crown, Ray Donovan deze en nog meer series die in november van start zullen gaan
wo 30 oktober
1

Populaire reacties (1)

9
12 nov 2019
Ik heb alleen de eerste aflevering gekeken. Het kijkt heerlijk weg, goed geacteerd. Het verhaal roept gelijk al flink wat vragen op. Is hij echt de zoon van? Of toch niet. Wat voor geheimen zijn er te ontrafelen en welke geheimen zijn misschien meegenomen in het graf. Dit smaakt naar meer. Een goed begin. Genoeg bekende gezichten maar gelukkig ook nieuwe gezichten.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem