De 12 van Schouwendam

-
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor De 12 van Schouwendam

Videoland heeft de premièredatum aangekondigd voor de anthologieserie De 12 van Schouwendam, het vervolg op De 12 van Oldenheim.

In januari 2019 kondigde Videoland het vervolg van De 12 van Oldenheim al aan. En nu is er dus een datum wanneer Videoland-abonnees de anthologieserie kunnen gaan volgen.

Zo bracht Videoland het nieuws via e-mail:
De 12 fans opgelet! Vanaf 12 november kijk je alle afleveringen van De 12 van Schouwendam bij ons! Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven.

Helaas is er nog geen trailer vrijgeven. Alleen abonnees kunnen als ze inloggen de eerste beelden zien van de nieuwe serie. Er is ook nog geen datum bekend wanneer RTL 4 De 12 van Schouwendam gaat uitzenden. Maar de verwachting is pas in 2020.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03