De 12 van Schouwendam

7.9 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor De 12 van Schouwendam

Videoland heeft de premièredatum aangekondigd voor de anthologieserie De 12 van Schouwendam, het vervolg op De 12 van Oldenheim.

In januari 2019 kondigde Videoland het vervolg van De 12 van Oldenheim al aan. En nu is er dus een datum wanneer Videoland-abonnees de anthologieserie kunnen gaan volgen.

Zo bracht Videoland het nieuws via e-mail:
De 12 fans opgelet! Vanaf 12 november kijk je alle afleveringen van De 12 van Schouwendam bij ons! Schouwendam gaat al 25 jaar gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Sinds 1995 ontbreekt van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, brengt dat het verleden explosief tot leven.

Helaas is er nog geen trailer vrijgeven. Alleen abonnees kunnen als ze inloggen de eerste beelden zien van de nieuwe serie. Er is ook nog geen datum bekend wanneer RTL 4 De 12 van Schouwendam gaat uitzenden. Maar de verwachting is pas in 2020.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de romantische kostuumdramaserie Poldark zal vanaf begin december wekelijks te bekijken zijn bij NPO 2 en NPO Start.
Vandaag, 11:02
Videoland heeft de premièredatum van het derde seizoen van Meisje van plezier bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 09:00
MijnSerie heeft elk een jaar een Serie van het Jaar verkiezing. En ook voor dit jaar kunnen we weer gaan kiezen welke serie nu het beste was.
Gisteren, 15:05
1
In het vierde seizoen van Stranger Things zullen acht nieuwe castleden verschijnen, waaronder Robert Englund (Regular Show) en Eduardo Franco (American Vandal).
Gisteren, 13:00
Er zijn al heel wat bewerkingen gemaakt van de verhalen van Jane Austen, The CW gaat nu ook een poging wagen en steekt de verhalen in een hedendaags jasje.
Gisteren, 11:00
HBO heeft de vierdelige serie DMZ besteld. De serie is afkomstig van Ava DuVernay (Queen Sugar) en Roberto Patino (Westworld).
Gisteren, 10:00
2