De 12 van Schouwendam

7.8 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Faemke
6
03 aug 2020 11:40 -
Fijne serie met goede acteurs. Je blijft kijken en je afvragen wie welke rol speelt. Wat is echt en wat niet? De ontknoping vond ik een tegenvaller.
Reageer
avatar_seriefanconny
9
12 nov 2019 21:16 - 17 nov 2019 09:01
Ik heb het gehele seizoen aflevering. Het kijkt heerlijk weg, goed geacteerd. Het verhaal roept gelijk al flink wat vragen op. Is hij echt de zoon van? Of toch niet. Wat voor geheimen zijn er te ontrafelen en welke geheimen zijn misschien meegenomen in het graf. Je blijft kijken. Genoeg bekende gezichten maar gelukkig ook nieuwe gezichten. Een aanrader.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar LetyMagliotto
01x08
LetyMagliotto
31 aug 21:17
No esta aun subtitulado en español ???
De 12 van Schouwendam