Collateral

7.1 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC Two
Collateral is een Britse miniserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 12 februari 2018.

De vierdelige serie concentreert zich op de fatale schietpartij van een pizza-leverancier en de nadelige gevolgen voor de lokale gemeenschap. John Simm speelt; politicus David Mars, die direct verwikkeld raakt in dit drama, dankzij de turbulente relatie met zijn onrustige en onvoorspelbare ex-vriendin Karen (Piper).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

Collateral - Seizoen 1

8

Nieuws (4)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
15 apr 2020
3
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie mini of anthologie. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
3 jan 2019
Carey Mulligan (Mudbound) onderzoekt de dood van een pizzabezorger in de nieuwe misdaaddrama Collateral. De vierdelige miniserie is afkomstig van de Britse toneelschrijver David Hare. Mulligan geeft in Collateral...
10 feb 2018

Populaire reacties (2)

-
11 jan 2021
Prima serie, wel goed en aandachtig volgen en dan zie je een heel spannende serie, uitstekende ateurs en actrices. Ben grote fan van Nicola Walker. Dus kan niet stuk! Verhaal is zeer up-to-date
2
10 mrt 2018
Matig acteerwerk, ongeloofwaardige karakters en een weinig verassend plot. Bevat zo'n enorme hoeveelheid BBC propaganda dat het gewoon lachwekkend wordt. Aanprijzen van de geweldige Labour partij, de zieligheid van vluchtelingen en de kwaadaardigheid van overheidsinstanties die die vluchtelingen misschien wel willen uitzetten. Maar ook het minimumloon, racisme, seksisme, #metoo en de evil Americans komen aan bod. Het enige kwaad dat niet besproken werd is de Brexit, maar misschien was ik toen gewoon net even in slaap gesukkeld bij dit politiek correcte drama.

Er is helemaal niets mis met af en toe een maatschappelijk probleem aankaarten, maar je kunt het ok overdrijven.

Afrader

Vergelijkbare series

Bates Motel
2 stemmen
Broadchurch
2 stemmen
The Blacklist
2 stemmen
The Fall
2 stemmen
Hinterland
2 stemmen
Marcella
2 stemmen