Collateral

7.2 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC Two
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:58 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC Two
Collateral is een Engelse miniserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 12 februari 2018.

Billie Piper en John Simm hebben dan nooit tegelijk op het scherm van Doctor Who gespeeld, maar daar komt verandering in, ze zullen eindelijk samen op het scherm verschijnen. Beide hebben ze de hoofdrol in de serie Collateral, een nieuw BBC Two-drama dat omschreven wordt als een "aangrijpend, hoge octaan-thriller." De vierdelige serie concentreert zich op de fatale schietpartij van een pizza-leverancier en de nadelige gevolgen voor de lokale gemeenschap. John Simm spelt; politicus David Mars, die direct verwikkeld raakt in dit drama, dankzij de turbulente relatie met zijn onrustige en onvoorspelbare ex-vriendin Karen (Piper).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (1)

Collateral - Seizoen 1

8

Nieuws (4)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie mini of anthologie. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
3 jan 2019
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Donderdag 1 maart 00.00 – Bad Banks – Serie première (Arte) 00.00 – Vikings...
28 feb 2018
Carey Mulligan (Mudbound) onderzoekt de dood van een pizzabezorger in de nieuwe misdaaddrama Collateral. De vierdelige miniserie is afkomstig van de Britse toneelschrijver David Hare. Mulligan geeft in Collateral...
10 feb 2018

Populaire reacties (1)

2
10 mrt 2018
Matig acteerwerk, ongeloofwaardige karakters en een weinig verassend plot. Bevat zo'n enorme hoeveelheid BBC propaganda dat het gewoon lachwekkend wordt. Aanprijzen van de geweldige Labour partij, de zieligheid van vluchtelingen en de kwaadaardigheid van overheidsinstanties die die vluchtelingen misschien wel willen uitzetten. Maar ook het minimumloon, racisme, seksisme, #metoo en de evil Americans komen aan bod. Het enige kwaad dat niet besproken werd is de Brexit, maar misschien was ik toen gewoon net even in slaap gesukkeld bij dit politiek correcte drama.

Er is helemaal niets mis met af en toe een maatschappelijk probleem aankaarten, maar je kunt het ok overdrijven.

Afrader

Vergelijkbare series

Broadchurch
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem