Collateral

7.1 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_simonfender
8
11 jan 2021 03:02 -
Prima serie, wel goed en aandachtig volgen en dan zie je een heel spannende serie, uitstekende ateurs en actrices. Ben grote fan van Nicola Walker. Dus kan niet stuk! Verhaal is zeer up-to-date
Reageer
avatar_Alive76
2
10 maa 2018 15:13 -
Matig acteerwerk, ongeloofwaardige karakters en een weinig verassend plot. Bevat zo'n enorme hoeveelheid BBC propaganda dat het gewoon lachwekkend wordt. Aanprijzen van de geweldige Labour partij, de zieligheid van vluchtelingen en de kwaadaardigheid van overheidsinstanties die die vluchtelingen misschien wel willen uitzetten. Maar ook het minimumloon, racisme, seksisme, #metoo en de evil Americans komen aan bod. Het enige kwaad dat niet besproken werd is de Brexit, maar misschien was ik toen gewoon net even in slaap gesukkeld bij dit politiek correcte drama.

Er is helemaal niets mis met af en toe een maatschappelijk probleem aankaarten, maar je kunt het ok overdrijven.

Afrader
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Collateral