Collateral

7.1 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaaddrama Collateral vanaf 12 februari bij BBC Two

Carey Mulligan (Mudbound) onderzoekt de dood van een pizzabezorger in de nieuwe misdaaddrama Collateral.

De vierdelige miniserie is afkomstig van de Britse toneelschrijver David Hare. Mulligan geeft in Collateral gestalte aan agente Kip Glaspie. Ze onderzoekt de dood van een pizzabezorger die zonder enige aanleiding vermoord lijkt te zijn en ontdekt dat er meer aan de hand is.

De lokale politicus David Mars (John Simm uit Life on Mars) raakt bij de zaak betrokken omdat zijn ex-vrouw (Billie Piper uit Penny Dreadful) een connectie heeft met het slachtoffer.

Collateral is een soort van reünie voor Simm en Piper, die eerder te zien waren in het David Tennant-tijdperk van Doctor Who. Daarnaast werkte Mulligan eerder met Hare aan het toneelstuk Skylight.

Collateral is vanaf 12 februari te zien op BBC Two. De serie komt ook naar Netflix, al is nog niet bekend wanneer de afleveringen beschikbaar komen.

Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
01x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Gisteren, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Gisteren, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Gisteren, 09:00